free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss bármit képes eladni

Borsa         Címkék: divat, fotó, katemoss, modell, öltözködés 0 hozzászólás

Kate Moss érti az öltözködésben rejlő mondanivalót és tökéletesen ki is fejezi azt. Legalábbis egy neves brit fotós szerint.

Nick Knight neves, brit fotós szerint Kate Moss fantasztikus modell, mert képes "eladni" azokat a cuccokat melyeket a fotózásokon, divatbemutatókon visel. "Csak felvesz egy kis fekete trikót, és máris képes elérni, hogy az úgy nézzen ki, mint az a tökéletes trikó, amit abban a szezonban viselni akarsz. Ez valódi képesség, ismeri az öltözködésben rejlő mondanivalót és tökéletesen ki is fejezi azt. Ez az ő nagyszerű tehetsége" - magyarázta a Knight a brit Grazia magazinnak adott interjújában.

http://ninavintage.files.wordpress.com

A fotós elmondta azt is, hogy bár rengetegszer dolgozott már Kate-tel, nem tudja megunni a közös munkát, ugyanis a szupermodell mindig tud valami újat mutatni. "Ez egy folyamatos párbeszéd. Mindig tud valami lenyűgözőt mondani, ezért minden alkalommal izgatott vagyok, ha újra láthatom. Sosem unom meg, hogy őt fotózzam."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés