free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Mosst ellepte a fekália

Borsa         Címkék: katemoss, kishír, modell 0 hozzászólás

Először rablók, majd a szennyvíz lepte el Kate Moss észak londoni otthonát. A modell lesújtva áll a történtek előtt és nyakig ül a fekáliában.

Ha nem is szó szerint ül Kate Moss a fekáliában, mindenesetre néhány napja elöntötte házát a szennyvíz. Bár van bennünk némi együttérzés, de mégis mi tömíthette el egy elképzelhetően jó minőségű, értékes háznak a csatornarendszerét, olyannyira, hogy Kate-et ellepte a fekália? Állítólag a házban lévő csatornarendszer dugult el, ami azt eredményezte, hogy az egész lakást elöntötte a szennyvíz. A kár jelentős, majdnem fél méteres magasságig öntötte el a mocsok a modell új, észak londoni házát, ami a legszerényebb számítások szerint is legalább százezer fontot kivesz Kate Moss zsebéből.


Kate Moss

És, hogy miért mondjuk, hogy elátkozott lehet ez a ház? Nos, két héttel a fekáliaáradatot megelőzően, egy laza hétvégi buli után Kate Moss arra ment haza, hogy a lakását feltörték, feldúlták. A rablóknak volt ízlésük, hiszen nem akármit lovasítottak meg, hanem egy nyolcvanezer font értékű Banksy - street art művész - alkotást. A nyomozók szerint, akárcsak a filmekben, ebben az esetben is úgy dolgoztak a betörők, hogy alaprajz volt a birtokukban. Nem ám szimpla besurranás, az nem illene a menő Kate Mosshoz.

Borsaszerkesztő azt ajánlja Kate-nek, hogy nagyon gyorsan adjon túl ezen az elátkozott ingatlanon. Bár, ha külföldi informátorunk nem fals híreket terjeszt, akkor tudható, hogy Kate hol lakik, amíg a felújítási munkálatok tartanak a lakásában. Ha valamelyikőtök Londonban jár, és szeretné közelről is meglesni a harminchat éves szuper modellt, akkor a Dorchester Hotel környékén grasszáljon, sőt egyenesen szálljon meg ott!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés