free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Beckinsale kilógatta a bundabugyit

Borsa         Címkék: bugyi, katebeckinsale, kirakat 11 hozzászólás

A mindig tip-top színésznő, Kate Beckinsale, a minap elkövetett egy óriási divat fiaskót, ami a szettjét illeti. Kate ruházatán csámcsogunk, ami konkrétan barokkos túlzás volt.

Kate Beckinsale követi azt a nyolcvanas évekbeli divatot, amikor Madonna után szabadon mindenki kivillantotta a fehérneműjét, sőt a csipkés alsóneműket felsőruházatként is hordták. Kate még egy kicsit visszament az időben, egészen a XIX. század közepéig, amikor az angol udvarokban még buggyos, csipkés bugyikat, kombinékat hordtak, de persze ők kizárólag a ruha alatt. 


Cuki vagy otromba? 

A minap a színésznő épp Santa Monicán grasszált a férjével, Len Wisemannal, amikor lencsevégre kapták a lesifotósok, hogy az üknagymamája stílusát követi. A külföldi magazinok divatkatasztrófának aposztrofálják az estet, viszont Borsaszerkesztőnek kifejezetten tetszik, a tunika alól kilógó kis csipke. Annyira romantikus, könnyed és szexi, egyetlen baklövést követett el csak Beckinsale: annak az otromba, stílusában egyáltalán nem illeszkedő, de még csak nem is jó kontrasztot adó csizmát nem kellett volna magára erőltetnie. Nos, Kate nemrég azt nyilatkozta, hogy semmi kedve Victori Beckham után, divatikonná válni, de azért mégsem kellene ehhez a romantikus, pihe-puha szetthez ez a western csizma. A barokkos kis csipke és a lábbeli párosítása, akkor is túlzó, ha megnézzük társa milyen szettben nyomul. Flip-flop, laza short, pamutpóló, semmi extra, ehhez képest Kate… LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés