free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Hudson, a sugárzó anyuka

Borsa         Címkék: divat, gucci, katehudson, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Négy hónappal kisfia születése után Kate Hudson ismét remek formában van. Arany Gucci miniruhában mulatott Hollywood krémjével.

Nehéz elhinni, hogy csupán négy hónappal ezelőtt adott életet második kisfiának Kate Hudson, aki igazi hollywoodi anyuka módjára ma sugárzóbb mint valaha. A 32 éves színésznő boldogan mosolygott a kameráknak párjával, a Muse együttes frontemberével Matt Bellamy-val, a LACMA (Los Angeles County Museum of Art) gáláján. Az esemény a legendás filmszínész és rendező Clint Eastwood munkásságát és John Baldessari művészetét ünnepelte, a sztárok pedig igencsak kitettek magukért megjelenés szempontjából. Kate egy gyönyörű pánt nélküli, arany miniruhát viselt, kiemelve izmos lábait és vállát.Mivel az est főtámogatója a Gucci volt, ezért a vendégek számára erősen ajánlott volt a divatház kreációjának viselése, így történhetett meg az a - más eseményen talán kínosnak mondható - szituáció, hogy három híresség egymásra túlságosan hasonlító ruhában jelent meg. Zoe Saldana, Camille Belle és Evan Rachel Wood is a Gucci törzsi mintás arany-fekete koktélruhájának egy-egy változatára szavazott, amivel más alkalommal valószínűleg a legjobban öltözöttek listájára kerültek volna.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés