free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Kate Hudson kék szerelése a cél

Megyeri Nikolett         Címkék: divat, katehudson, kirakat, stílusleső 6 hozzászólás

A stílusleső nem számít már új kezdeményezésnek a borsán, így nem magyarázzuk, miről is szól. Most Kate Hudson kék zakós szerkóját másoljuk le.

Celebek vagy az utcai divatblogok szereplőinek legjobban sikerült szettjeit érdemes és egyáltalán nem lehetetlen utánozni. Sorozatunkban ehhez adunk konkrét tippeket: Kate Hudsontól lesünk.

Kate Hudson képen látható szettjében épp az a pláne, hogy nincs benne semmi felkavaróan különös, egyszerűen csak "egyben van". Langyosabb őszi napokra abszolút megfelelő, kényelmes, mégis mutatós összeállítás, melyet nem ördöngösség utánozni. Íme.

http://www.bagthatstyle.com/photo-gallery/5480/kate-hudson-fringes-out-with-ralph-lauren-005/

A színésznő öltözékének alapja egy apró mintás top-szűk szárú farmer kombináció. Ehhez tartottunk magunkat mi is, azzal a kitétellel, hogy aki nincs oda a mintás cuccokért, választhat egyszínű fehér felsőrészt is, hiszen azzal is működni fog a szett. A top fölé a nadrág színével harmonizáló, szövet blézer került, s lényegében éppen ez az a ruhadarab, mely diszkrét, mégis határozott karaktert ad az összeállításnak.

Az apró mintás tophoz Hudson szintén mintás kendőt vett fel. Ebben a viszonylatban - értsd: kendő-felsőrész - ez egyáltalán nem igénytelen vagy stílustalan megoldás, arra viszont oda kell figyelni, hogy az eltérő minták színei passzoljanak egymáshoz, ami itt maximálisan teljesül.


Márkák:

Blézer: Zara
Top: Jackpot
Nadrág: Vero Moda
Táska, cipő, kendő, gyűrűk, napszemüveg: Mango


A fehér-kék színpárosítás bármennyire korrekt, azért meglehetősen unalmas is, így  mindenképp elfér még egy harmadik szín az összeállításban. Az aktuális őszi-téli szezonban menők lesznek a natúr, sárgás-barnás színű bőrtáskák és cipők, ilyenekkel dobta fel az öltözékét a filmsztár és ilyeneket választottunk mi is. Joggal vetődhet fel persze a kérdés, hogy ízléses-e a táskán megfigyelhető rojtos díszítés? Nos, úgy véljük, hogy ilyen és ehhez hasonló, természetes színekben, bőrből vagy igényesebb kivitelű műbőrből készült darabok esetében teljesen vállalható, viszont fehérben, illetve élénk, szintetikus árnyalatokban, gagyi anyagokból kifejezetten kerülendő.

mangoshop.com, zara.com, jackpot.dk, veromoda.bestsellersshop.com

Kate további kiegészítők gyanánt egy hatalmas napszemüveget és - jobb kezén - feltűnő, nagy méretű gyűrűket visel. Ez utóbbiakkal gyakran találkozhatunk az idei ősz-tél ékszerdivatjában és merjük is ajánlani őket, különösen olyankor, ha a rajtunk lévő, hosszú ujjú holmi vagy épp kendő nem engedi érvényesülni például a nyakláncot, karkötőt. Ilyen gyűrűből egyszerre egy, de maximum két darabot viseljünk, annyi bőven elég.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés