free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Mossnak jót tett a drogbotrány

Borsa         Címkék: katemoss, púder 3 hozzászólás

Kate Moss-szal a drogbotránya után több jelentős divatcég sem volt hajlandó együtt dolgozni. Mégsem jött ki rosszul a helyzetből, sőt.

Kate Mossról 2005-ben láttak napvilágot azok a fotók, melyeken épp kokaint szippantott. Ügynöke, Sarah Doukas a botrány kitörését követő időszakban minden erejével azon volt, hogy megtartsa azokat az ügyfeleket, akikkel a szupermodell szerződésben állt. "Rengeteget telefonáltam és próbáltam meggyőzni a neves megbízókat, hogy ne higgyenek el mindent, amit olvasnak" - emlékezett vissza az öt évvel ezelőtti eseményekre Doukas egy rádióinterjújában. Fáradozásai ellenére Mosst akkoriban hét neves divatég - köztük a Chanel és a Burberry is - kirúgta. Mégsem járt igazából rosszul...Anyagilag legalábbis egyáltalán nem, hiszen éves bevételei megduplázódtak: 2 millióról 4 millió fontra. "Minden sajtó, jó sajtó. Ilyen világot élünk" - mondta Doukas, aki kategorikusan azért nem merte kijelenteni, hogy a drogbotrány lendített ekkorát Kate karrierjén, így sejtelmesen csak annyit jegyzett meg: "Nehéz megmondani, ugye? Már nem is emlékszem."
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés