free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate-nek és Vilmosnak még a csókot is gyakorolnia kell az esküvőre

Borsa         Címkék: esküvő, katemiddleton, púder, vilmosherceg 0 hozzászólás

Vilmos hercegnek és jegyesének, Kate Middleton-nak még két hete van arra, hogy felkészüljenek az év legjobban várt esküvőjére. Sőt, a csókot is gyakorolniuk kell még.

Két hét múlva egybekel a világ jelenleg leghíresebb jegyespárja, London pedig totális lázban ég: szüntelenül folynak az előkészületek, az 1800 vendég felbérelte a város összes valamire való szabóját, az utcaseprők hetekkel ezelőtt extra takarításba kezdtek, sőt, még a Westminster apátságban is felbolydult az élet.


Valahogy így kellene...

Kate és Vilmos látszólag nyugodtnak tűnnek - egyelőre -, és hogy semmi ne is adhasson okot az izgalomra, jó előre mindent elpróbálnak. Az esküvői ceremónia ruhás próbája több mint másfél órán át tartott, Kate még "műfátylat" és "műcsokrot" is kapott. Ám ha ez nem lenne elég, a közönség által talán a ceremóniánál is jobban várt eseményre, az első hivatalos hitvesi csókra is alaposan fel kell készülniük, ami a Buckingham palota erkélyén fog elcsattanni - hasonlóan Charles és Diana csókjához.

Ahhoz, hogy a kamerák a lehető legtökéletesebb képet készíthessék erről a történelmi pillanatról, Kate-nek és Vilmosnak be kellett gyakorolniuk hova álljanak és milyen szögben hajoljanak egymás felé. Reméljük a nagy pillanatban nem lesznek túl idegesek és mindent úgy csinálnak majd, ahogy azt a szervezők eltervezték...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés