free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Winslet visszatér a Titanicra

Borsa         Címkék: katewinslet, kishír, kultúrtripp, tengeralattjáró, titanic 0 hozzászólás

Kate Winslet jóbarátja, a milliárdos Richard Branson elhatározta, leviszi Kate-et egy tengeralattjáróval a Titanichoz. A merülés 38 000 font fejenként.

A filmtörténet egyik legikonikusabb pillanata minden bizonnyal az, ahogy Kate Winslet a Titanic orrában áll kitárt karokkal Leonardo DiCaprioval a háta mögött - abban a filmben, ami mindkettejüket azonnal szupersztárokká tette 1997-ben. Most a színésznő visszatérhet a Titanichoz a multimilliárdos Sir Richard Branson jóvoltából. Branson, a Virgin birodalom létrehozója kitalálta ugyanis, hogy részt vesz azon a turistaprogramon, ami fejenként "mindössze" 38 000 fontért leviszi az érdeklődőket a hajó roncsaihoz egy tengeralattjáró segítségével. James Cameron, a film rendezője ugyancsak tervezi az áprilisi merülést, ami a hajó elsüllyedésének 100. évfordulójára esik majd.Kate néhány hónapja Branson unokaöcsével randizik, innen a baráti viszony közte és a kalandvágyó milliárdos között, aki eltervezte, addig nem hagyja nyugodni a színésznőt, amíg az igent nem mond a kirándulásra.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés