free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kávéfoltos pólót vehetünk 17 000 forintért

Borsa         Címkék: kávé, kirakat, kishír, póló, starbucks 1 hozzászólás

Ha divatosak akarunk lenni, egyszerűen öntsük le a pólónkat kávéval. A Starbucks és Alexander Wang kávéfolt mintás pólóval rukkolt elő.

Legközelebb, ha leöntjük magunkat kávéval, nem kell szégyenkeznünk, sőt büszkén viselhetjük foltos felsőnket akár munkába is, a kávéfoltos póló ugyanis hamarosan divatba jön, legalábbis a Starbucks és Alexander Wang sztártervező szerint. A Starbucks kávézóhálózat negyven éves fennállásának megünneplésére felkért néhány tervezőt, alkossanak valami különlegeset a Starbucks szellemében, a bevételeket pedig az Amerikai Divattervezők Tanácsának (CFDA) ajánlják majd fel. Alexander Wang leginkább sportos, laza, a közönség által imádott és pillanatok alatt elkapkodott ruháiról híres, a kávé-óriás felkérésére azonban kissé furcsa ötlettel állt elő: szimplán leöntötte kávéval a fehér pólót, ez adta a terv alapját.Wang mellett Billy Reid és Sophie Theallet is vállalkoztak a tervezésre, Theallet a vállalat nemzetköziségét emelte ki a pólóra nyomott puzzle-szerű világtérképpel, Reid pedig a Starbucks logoját spriccelte a póló vállára.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés