free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ötletes és biztonságos kávétartók

Borsa         Címkék: bicikli, dizájn, kávétartó, pohár, tárgy 0 hozzászólás

Az alábbi megoldásokkal akkor is biztonságban magunkkal vihetjük a kávét, ha zuhog az eső, bőröndöt húzunk magunk után, vagy éppen tekerünk.

Mindenki tanúja volt már néhány olyan burleszkbe illő jelenetnek, amikor a kávéfüggő versenyző egyszerre több dolgot is magával akart cipelni úgy, hogy közben a kávéspohár is célba érjen, lehetőleg a tartalmával együtt.

www.trendhunter.com

Ha az egyik kezünkben egy esernyőt, a másikban pedig egy kávéspoharat tartunk, minden mást a hónaljunk alá préselve kell helyet változtatni. Egy Jung-Woo Lee nevű dizájner olyan esernyőt tervezett, aminek köszönhetően többé nem kényszerülünk ilyen helyzetekbe, a fogantyú ugyanis egy pohártartóban végződik. A másik kéz felszabadul, így lehet sms-t írni, vagy plusz egy táskát cipelni.

www.trendhunter.com

A másik tipikus szituáció, amikor úgy érezzük, eggyel több kézre lenne szükség, az utazás. A Tugo kifejezetten erre a célra fejlesztette ki a guruló bőröndök fogantyújára rögzíthető kávétartót. Az ötlet annyira egyszerű, hogy azon csodálkozunk, miért nem nekünk jutott eszünkbe.

www.trendhunter.com

A városi biciklizés és a foltmentes kávézás összehangolása általában csak a legprofibbaknak sikerül, a legtöbben az első ilyen kaland után feladják, hogy a reggeli tekerés közben végzett kávézás mindennapi rituálévá váljon. Paul Kweton találmánya, a Ring-O-Star Bike Cup Holder egy kormányhoz rögzített szilikongyűrűből áll. Sokan veszélyesnek tartják, mert a bicikli így több helyet foglal el az átlagosnál, előnye viszont, hogy a kávé biztonságban maradhat akkor is, ha a hirtelen fékezés elkerülhetetlen egy óvatlan kutya vagy egy szórakozott járókelő miatt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés