free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 mikrotrend, amiből kérünk még

Borsa         Címkék: 2011, divat, kirakat, lista, trend 8 hozzászólás

Ezúttal azokat a mikrotrendeket gyűjtöttük össze, melyekből nincs elegünk és egyáltalán nem szeretnénk, ha kimennének a divatból. Lista következik.

Múlt héten elmondtuk, milyen új mikrotrendek várhatók 2011-ben és melyek azok, amelyektől leginkább szeretnénk megszabadulni. Év eleji listasorozatunk harmadik és egyben befejező részében pedig azt az öt irányzatot vesszük végig, melyek már - akár több éve - jelen vannak a divat fősodrában és szívünk szerint további maradásra bírnánk őket.

Rövid bőrdzseki

A motoros stílusú, rövid bőr- illetve műbőr dzseki majd’ mindenkinek jól áll. Sokoldalúan kombinálható, hétköznapi holmi, mely tavasszal, ősszel és még hűvösebb  nyári napokon is jó szolgálatot tesz. A legtöbb átmeneti dzsekinél ráadásul nagyságrendekkel mutatósabb viselet. Igen, valóban tömegdivat, ugyanakkor bárcsak minden tömegcuccra jellemzőek lennének az előzőekben sorolt, előnyös tulajdonságok!  Kendők, sálak

A feltűnő és/vagy színes kendőkkel, sálakkal még egy szimpla alapdarabokból álló öltözéket is klasszul fel tudunk turbózni, mindenféle stílushoz, színvilághoz meg lehet találni a megfelelőképpen passzoló modellt. A nyáron, kánikulában való sálhordást a magunk részéről nem támogatjuk, minden más tekintetben viszont megtartanánk a divatban ezt a kiegészítőt.
Maxiruha

A maxiruha abszolút nőies, csinos és látványos, ugyanakkor rendkívül kényelmes viselet, mindez pedig, így együtt bizony igencsak kevés ruhadarabról mondható el. A közhiedelemmel ellentétben ráadásul nem csupán a magas, vékony lányoknak áll jól, hanem az alacsonyabbaknak és - a számukra megfelelő szabású darabok - a teltebbeknek is. Nagyon várjuk a legújabb tavaszi-nyári modelleket! Hosszú nyakláncok, óriásmedállal

Az óriásmedállal ellátott, hosszú nyaklánc olyan kiegészítő, mely stílusosságot kölcsönöz egy egyszerűbb öltözéknek, de illeszkedik akár egy összetettebb, karakteresebb szettbe is. A magunk részéről alaposan bespájzoltunk ezekből az ékszerekből és valószínűleg akkor is örömmel fogjuk őket hordani, ha már nem lesznek divatosak. De inkább legyenek még, sokáig!
Csipke

A csipke az aktuális szezon egyik egyértelműen meghatározó trendje és reméljük, hogy egy darabig még velünk is marad. Finom, elegáns anyag, mely nem csupán az alkalmi, de visszafogottabb kivitelben akár a hétköznapi ruhadarabokat is sikkessé teszi. Nyilván nem szeretheti mindenki… Viszont akik szeretik - és jelen sorok írója nem titkoltan közéjük tartozik - azok kedvéért kérjük még a következő egy-két szezonban is.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés