free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kék-feketében, cicanadrágban

Borsa         Címkék: cicanadrág, fekete, ilyenekvagyunk, kék, kirakat 42 hozzászólás

A cicanadrág és a kék-fekete színpárosítás a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető izgalmasnak. Ettől függetlenül azonban ezt is lehet stílusosan viselni.

Kék-fekete színpárosítás, cicanadrág, csizma - a tél budapesti utcai divatjának tipikus elemei. Azt hihetnénk, hogy ennyire alap holmikkal nem lehet különösebben mellélőni. Pedig de…Egyszerű, hétköznapi, de a maga kategóriáján belül nagyon korrekt összeállítás. A katonai díszegyenruhákat idéző stílusban készült szövetkabát mutatós darab, mely egyben karaktert is ad a szettnek. A farmer leggings határozott kékje megtöri az öltözék szigorúságát és megmenti alanyunkat attól, hogy gyászhuszárnak látsszon. A csizma igényes és tetszetős, a hosszát és bőségét tekintve is tökéletesen passzol alanyunkra. A kézitáska szintén jó választás: ha sok mindent kell magunkkal cipelni, érdemesebb egy ilyen fazonú táskába pakolni, mint egy vállon hordható, zsákszerű változatba.
A fiatal hölgynek  vélhetőleg nem sikerült még elsajátítania azt az alapszabályt, miszerint vékony, harisnyaszerű anyagból készült leggingsszet önmagában nem hordunk nadrágként. Az ilyen darabokhoz kötelező a legalább combközépig érő felsőrész, máskülönben úgy járunk, mint képünk szereplője, aki úgy fest, mintha a kabát, a pulóver és a bokacsizma között csupán egy vastagabb nejlonharisnyát viselne, szoknyát vagy nadrágot pedig elfelejtett volna húzni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az összeállítás kék-fekete színvilágához mérten meglehetősen idegenszerűnek hat a drapp táska.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés