free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kelly Osbourne gyönyörű volt az Emmy-díjátadóján

Borsa         Címkék: emmy-díj, kellyosbourne, púder 5 hozzászólás

Kelly Osbourne egy szuper nőies, Tony Ward estélyiben tündökölt az Emmy-díjátadón. Az elmúlt hónapokban jó néhány kilótól megszabadult a lány.

Kelly Osbourne korábbi átlagsúlya több mint hetven kiló volt, ám mióta szerepelt a Dancing with the Stars című műsorban és követi az ott megtanult edzéstervetm ledobott tizenöt kilót. A héten - pont edzés közben - egy apróbb baleset érte a művésznőt, minek után a twitter oldalán panaszkodott, hogy egy teljes hétig eltiltotta csontkovácsa a mozgástól. "This suck!" - kommentálta az eseményeket Kelly Osbourne. Mindenesetre a hétvégén Los Angelesben, az Emmy-díjátadón már nyoma sem volt Kelly sérülésének, tündökölt a fényképezők vakuinak a fényében és örömmel válaszolgatott a divatújságírók záporozó kérdéseire.A party után Kelly ezt twittelte ki a mikroblogján: "WOW!. Még soha nem bókoltak ennyit nekem, mindenki odavolt a ruhámért. Tényleg úgy éreztem, szép vagyok és ilyen még nem volt". Kelly az újságírók kérdéseire válaszolva elmondta: élete legjobb döntése volt, hogy elvállalta a Dancing with the Stars című tehetségkutató műsorban való szereplést, hiszen ennek a produkciónak köszönheti, hogy megváltoztak táplálkozási szokásai, fittebb lett és tizennégyes méret helyett, elég neki a hatos is. "Bármennyire is vékony vagyok, soha nem felejtem el, amikor még túlsúlyos voltam és az utcán - miközben sétáltunk a barátaimmal-, egy elhaladó autóból kikiabált egy kamasz, hogy kövér vagyok!"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés