free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kelly Osbourne nem néz ki túlkoros rockernek

Borsa         Címkék: celeb, fogyókúra, kellyosbourne, plasztikaiműtét, szépség 0 hozzászólás

Kelly Osbourne 20 kilót dobott le az elmúlt évben, és már nem néz ki úgy, mint egy túlkoros rocker. Tagadja, hogy plasztikai sebésznél járt volna.

Ozzy Osbourne problémás kamaszkort maga mögött tudó lánya egy éve kezdett el komolyabban fogyókúrázni, és most körülbelül 20 kilóval könnyebb, mint tavaly. Nemcsak ruhaméretet, hanem stílust is váltott: a haját szőkére festette, és nőies, kifejezetten elegáns ruhákban mutatkozik a nyilvánosság előtt.

A 26 éves sztár új külseje a nemrég lezajlott Londoni Divathéten szúrt szemet a közönségnek. A rossz nyelvek természetesen rögtön plasztikai műtétet, ajakfeltöltést és zsírleszívást emlegettek, és még azt is megkockáztatták, hogy az énekesnő gyomorgyűrűvel fogyott. Kelly Osbourne eléggé kiakadt a vádak miatt, és mindent tagadott.

"Az egyetlen alkalom, amikor plasztikai sebésznél jártam, akkor volt, amikor az anyukámat kísértem el" - mondta a Closer magazinnak. "Ha idősebb leszek, biztos nem hagyom ki majd, de most akkor sem fekhetnék kés alá, ha akarnám, mert korábbi függőségem miatt nem kaphatnám meg a szükséges gyógyszeres kezelést. Hónapokig dolgoztam az alakomon, és nem volt könnyű."

www.mirror.co.uk

A 160 centi magas Kelly Osbourne annak idején 76 kilót nyomott. 13 éves korában mandulaműtéten esett át, saját bevallása szerint évekig nem tudta abbahagyni az operáció után kapott erős fájdalomcsillapító szedését. Gyógyszerfüggőségét először eltitkolta a családja elől, és összesen négyszer volt elvonón, mire sikerült tisztának maradnia. 23 évesen önéletrajzi könyvet írt, amelyben anyja betegségéről, saját függőségéről és arról számol be, hogy kamaszként néha nagyon nehezen viselte a családja életéről szóló valóságshow, a The Osbournes forgatásait.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés