free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kelly Osbourne nagymama lett

Borsa         Címkék: , haj, kellyosbourne, púder 3 hozzászólás

Általában szexinek tartjuk ezt a húsos kis dög nőt, viszont a mostani frizurájával csúnyán mellényúlt. Bájos, kedves, már nem is otromba, de ettől a hajszíntől, bizony öreg.

Kelly Osbourne már minden létező hajszínt kipróbált, amit csak ismerünk. Megvolt neki a rózsaszín minden árnyalata, a pink feketével kombinálva, platinaszőke és sötétszőke, de ami most bekövetkezett… nos, az kritikán aluli. A haj formája bájos, a pofikája tészta, akár imádhatnánk is, viszont ez a világoslilás-szürkés séró, na ez bizony kicsapta a biztosítékot az extrém, magyar nénik hajárnyalatát jól ismerő Borszaszerkesztőnél. Mert ez a haj, pontosan megegyezik azzal, amit itthon lehet látni azoknak az egyébként hófehér hajú néniknek a fején, akik valamiért úgy érzik lilával kell hamvasítani ezüstös hajkoronáikat.


Kelly Osbourne

Szerintetek, mi lehet az oka annak, ha egy huszonéves lány "behamvaslilásítja" a haját? Először arra gondoltam, hogy talán olyan tehetséges színésznő lett a kis Kelly, hogy felkérték, játssza el saját nagymamáját. Miután az első sokkot követően a szövegre is figyelni tudtunk kiderült, hogy a Los Angelesben soros melegfelvonuláson lesz a fő fellépő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés