free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

34 percig kényelmes a magas sarkú

Borsa         Címkék: cipő, felmérés, kirakat, láb, magassarkú 0 hozzászólás

Egy friss felmérésből kiderült, alig több, mint fél órát bírunk ki kényelmesen magas sarkúban. A végén pedig lehet, hogy mezítláb megyünk haza.

Az átlag nő 34 percig képes egy vadonatúj magas sarkú cipőben ácsorogni, mielőtt fájni kezdenének a lábai - írja a Female First. A kényelmi talpbetéteket gyártó Insolia cég felmérésében 4000 nőt kérdeztek ki a magas sarkú cipők viselésével kapcsolatos tapasztalatairól. Kiderült, hogy a válaszadók több, mint fele ment már haza buliból mezítláb, mivel elviselhetetlenül megfájdultak a lábai a lábbeli gyanánt viselt kínzóeszközben, harmaduk pedig eleve szívesebben látogat olyan szórakozóhelyeket, ahol elegendő ülőhely áll rendelkezésre, azért, hogy pihentetni tudja a lábait. A brit lapnak nyilatkozó lábsebész elmondta, hogy egy 8 centis cipősarok a talpra nehezedő nyomás 75 százalékát a talp elülső részére terheli, ez okozza a területen érzékelhető, égető, sajgó fájdalmat. A felmérésben részt vevő nők közül minden ötödik azonban úgy nyilatkozott, hogy az esetleges lábfájdalom egyáltalán nem tartja vissza a magas sarkú cipők viselésétől, a válaszadók fele pedig bevallotta, hogy van olyan lábbelije, ami borzasztóan kényelmetlen, cserébe viszont nagyon jól néz ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés