free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Menj a ligetbe, kerékpár vásár lesz

Borsa         Címkék: , kerékpár, tárgy, vásár, vasúttörténetipark 1 hozzászólás

A hétvégén verőfényes napok lesznek, és egy nagyszerű lehetőség, hogy a lehető legolcsóbban jussunk hozzá egy kerékpárvásáron, olyan városi közlekedési eszközre, ami a legnagyobb, legjobb élményeket nyújthatja a hétköznapokban.

A június 5-i hétvégén, Budapesten a Vasúttörténeti parkban akciós bringavásár lesz. Ha még nem fedezted fel ennek a járműnek a gyönyörét, épp itt az ideje, hogy tégy egy próbát, és közel fél áron vásárolj egy cangát, amivel a városi közlekedés valódi élménnyé válhat.

Sem autóval sem pedig BKV-val nem élvezetes annyira az utazás mint kerékpárral. Ideális esetben a nap süt, a menetszél hűt, a lábak, a fenék is formássá válik a tekeréstől, és bármelyik felszíni BKV járatnál gyorsabbak lehetünk. Ez az ideális eset, persze van, hogy elkap minket a zápor, előfordul, hogy egy-egy óriási biztonságban lévő autós - igen, egy tonnás vas védi őket -, ledudál minket, de alapvetően a legtökéletesebb városi közlekedési eszközről van szó. Természetesen a megfelelő kiegészítők szükségesek a biztonságos, kényelmes közlekedésért, ezért, ha már van bringánk, de mondjuk még tuti szárazon tartó esőkabátunk nincs, akkor irány a bringavásár!Június 5-én és 6-án lesz az ingyenes rendezvény, ahol 10-40%-os kedvezménnyel lehet kerékpárokat és kiegészítőket vásárolni. Akik kerékpárt szeretnének vásárolni, lefoglalhatják kiszemelt biciklit egy weblap, nyitóoldalán található "Kerékpárkereső" segítségével. Az űrlap kitöltésével így csak át kell venni az új kerékpárt a helyszínen. Mivel a rendezvény nem stoppolja le a teljes Vasúttörténeti Parkot, így kis gyerekkel is ki lehet menni, meg lehet nézni ingyenesen az ódon vonatokat, más szerelvényeket és a játszótér is nyitva áll. Mivel a hétvégére pompás időt jósolnak, semmi nem akadályozhat meg bennünket, hogy egy sportos városi hétvégénk legyen, némi haszonnal.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés