free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Menj a ligetbe, kerékpár vásár lesz

Borsa         Címkék: , kerékpár, tárgy, vásár, vasúttörténetipark 1 hozzászólás

A hétvégén verőfényes napok lesznek, és egy nagyszerű lehetőség, hogy a lehető legolcsóbban jussunk hozzá egy kerékpárvásáron, olyan városi közlekedési eszközre, ami a legnagyobb, legjobb élményeket nyújthatja a hétköznapokban.

A június 5-i hétvégén, Budapesten a Vasúttörténeti parkban akciós bringavásár lesz. Ha még nem fedezted fel ennek a járműnek a gyönyörét, épp itt az ideje, hogy tégy egy próbát, és közel fél áron vásárolj egy cangát, amivel a városi közlekedés valódi élménnyé válhat.

Sem autóval sem pedig BKV-val nem élvezetes annyira az utazás mint kerékpárral. Ideális esetben a nap süt, a menetszél hűt, a lábak, a fenék is formássá válik a tekeréstől, és bármelyik felszíni BKV járatnál gyorsabbak lehetünk. Ez az ideális eset, persze van, hogy elkap minket a zápor, előfordul, hogy egy-egy óriási biztonságban lévő autós - igen, egy tonnás vas védi őket -, ledudál minket, de alapvetően a legtökéletesebb városi közlekedési eszközről van szó. Természetesen a megfelelő kiegészítők szükségesek a biztonságos, kényelmes közlekedésért, ezért, ha már van bringánk, de mondjuk még tuti szárazon tartó esőkabátunk nincs, akkor irány a bringavásár!Június 5-én és 6-án lesz az ingyenes rendezvény, ahol 10-40%-os kedvezménnyel lehet kerékpárokat és kiegészítőket vásárolni. Akik kerékpárt szeretnének vásárolni, lefoglalhatják kiszemelt biciklit egy weblap, nyitóoldalán található "Kerékpárkereső" segítségével. Az űrlap kitöltésével így csak át kell venni az új kerékpárt a helyszínen. Mivel a rendezvény nem stoppolja le a teljes Vasúttörténeti Parkot, így kis gyerekkel is ki lehet menni, meg lehet nézni ingyenesen az ódon vonatokat, más szerelvényeket és a játszótér is nyitva áll. Mivel a hétvégére pompás időt jósolnak, semmi nem akadályozhat meg bennünket, hogy egy sportos városi hétvégénk legyen, némi haszonnal.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés