free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kézmosás szex után

Borsa         Címkék: kapcsolat, púder, szex 15 hozzászólás

Vannak olyan pasik, akik a szexuális aktust követően, alaposan lezuhanyoznak. Vajon mit mosnak le? És miért közvetlenül az szex utáni pillanatban?

Egy kiadós szex után, nincs kellemesebb, mint elnyújtózni az ágyban, szusszanni egy nagyot, és csak úgy merengeni, vagy összebújni, esetleg elszívni egy cigit, enni egy kicsit, tévézni, olvasni, beszélgetni, tisztálkodni. Tisztálkodni?! Igen, vannak olyan emberek, akik rögtön az aktus befejeztével, éppen csak megvárják, hogy kicsit csituljon a szívverésük, máris pattannak ki az ágyból, egy lazán odavetett félmondattal: „Na, jó én megmosom a kezem!” Nos, ilyenkor az ember mit tehet, mint, hogy bambán a távolodó test után néz, és felteszi a kérdés önmagának: „Büdös vagyok?”Biztosan sokan emlékszünk arra a bizonyos sorozat epizódjára– legalábbis a Szex és New Yorkot kedvelők -, amikor Miranda egyik partnere, minden egyes aktust követően kipattant Mirandából, majd az ágyból is célba vette a zuhanyfülkét. Az első néhány esetet követően Mirandának – nem ostoba – feltűnt, hogy ez bizony nem véletlen, valahányszor összebújnak, a srác lemossa magáról. Nem is megyünk bele jobban a folytatásba, mindenféle trükkökkel – együtt zuhanyozás, csimpaszkodás – lehet akadályoztatni, de aki fürdeni akar, az bizony fürdeni fog.

Nem arról beszélünk, hogy milyen jó lenne az utójáték, meg összebújni, mert bizony vannak olyan csajok is, akik ezt egyáltalán nem igénylik, sőt jómagam nem tudom – vagy csak nehezen – elviselni, ha az aktust követően tapiznak. Sokan érzékenyek, térre van szükségük, szeretnék kifújni magukat, kicsit elmerülni a saját testükben, miután a másikat már felfalta. Megérthetjük, hogy az aktuális társunknak mások az igényei, mint nekünk, lehetnek ezek bosszantóak, felvethetnek bennünk kérdéseket, de van egy dolog, amit még ilyen mértéktelen empátiával sem lehet megérteni: miért rohannak ki egyesek szex utána fürdőszobába, tisztálkodni? Ok, értjük mi a tisztaságmániát, az esetlegesen bőrre fröccsent testnedvek zavaró létét, meg, ugye vannak szőrösebb, könnyen büdösödő részek is, de nem hisszük, hogy az aktust követő percben fel kell kerekedni és a tus alatt kell eltávolítani minden illatos pillanatot… Mit gondoltok erről?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés