free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kiegészítő nyárra

Borsa         Címkék: divat, kiegészítő, lista, nyár, trend 2 hozzászólás

A tavaszi kiegészítőket már kivégeztük, most nyárra ajánlunk olyan alapcuccokat, amelyeket többféle ruhához, többféle stílusban is viselhettek. 5 kiegészítő nyárra.

Nem árt, ha az embernek vannak olyan kiegészítői, amelyeket az adott szezonban több mindenhez is fel tud venni, és nem csak egy adott stílusú ruhához tud viselni. Mi most 5 olyan kiegészítőt ajánlunk, ami biztos, hogy feldobja aktuális nyári szerelésedet.


Fülbevaló - Furla

Különböző anyagok felhasználásával készült lógós fülbevaló, ami épp ennek köszönhetően bulizáshoz, de elegánsabb alkalmakra is kiváló. Fekete, szürke, fehér ruhákhoz tökéletes választás lesz. Arra figyeljünk, hogy mivel elég hosszú ez a fülbevaló, nyakláncot már ne vegyünk fel hozzá, a kettő együtt túl sok lenne.

Táska - Marlboro Classics

Nagy, pakolós táska, utazáshoz, strandra, hétköznap edzéshez, tulajdonképpen mindenhez jól jön, ami nem elegáns és alkalmi. Jó minőségű, erős vászontáska, aminek színei, nem árt, ha visszaköszönnek az öltözékünkben, de persze nincs világvége, ha erre az apróságra nem figyelünk oda.


Öv - Sinequanone

Ez a puha, velúrból készült öv derékon és csípőn is egyaránt viselhető, tulajdonképpen egy univerzális darab. Még a színe sem szab határokat, a feketétől elkezdve a sötétkéken át a fehérig, minden színnel viselhető, de az aranyhoz és a pinkhez hasonló harsány színek is mennek hozzá. Egyetlen dologra kell figyelni, mégpedig a csat színére, nem árt, ha a szerelésünkben visszaköszön.
Nyaklánc - Sinequanone

A csontszín, az átlátszó, az ezüst és a halványkék árnyalatai teszik feltűnővé ezt a láncot. Csiszolt kövekből és műanyagból áll, ezért óvatosan kell bánni vele, hamar rongálódik. Ha ezt viseljük, akkor ne viseljünk más ékszert magunkon. Elegánsabb ruhákhoz ajánlott felvenni, de nagyon jól feldob egy farmeres-pólós összeállítást is.

Karkötő - Tatuum

Már elmondtuk ezerszer: idén inkább a karkötők, mint sem a nyakláncok számítanak divatosnak, ráadásul a szép, nagy hangsúlyos darabok azok, amelyek idén mindenhol kaphatóak. Ezerféle verziójuk létezik, mindenki nézze meg ruhatárát, és a szerint döntse el, milyen színű karkötőt/karkötőket szerez be magának.
Nézd meg a nyári kiegészítőket!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés