free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kiegészítőkkel

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kiegészítők, kirakat, nyár 23 hozzászólás

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem - mondhatnánk a két kép láttán, ugyanis megnéztük, ki, hogyan viseli a ruhájához kiválasztott kiegészítőket. Az utcán láttuk.

Első ránézésre furcsának tűnhet a párosítást, hiszen az egyik oldalon egy hosszú nadrágos lányt, míg a másik oldalon egy sortos csajt láthattok, de most kivételesen nem a ruhadarabokra fókuszálunk. Tulajdonképpen arra is, de a lényeg most a kiegészítőkön van. Az utcán láttuk.Bár már írtuk néhány összeállításra, hogy a kedvencünk, a képen láthatóval bővítjük ezek sorát. Mindig hangsúlyozzuk, már-már szajkózzuk: a rossz kiegészítő a legjobb ruhát, szettet is tönkreteheti, de egy megfelelő, nos, az kiegészíti, megkoronázza az egészet. A kép - illetve a képen látható lány - eklatáns példa erre. Ez a buggyos nadrág az egyszerű fehér pólóval és szandállal már-már unalmasnak tűnne, de a csíkos sállal és a merőben más hangulatot keltő nyaklánccal megtörik az egyhangúság. Az még nem lett volna elég az igen oldalra kerüléshez, ha csak a sállal egészítette volna ki a fent látható ruhadarabokat, ahogy túlságosan bezavart volna a lánc sál nélküli alkalmazása is. A kettő együtt azonban működik - bár tegyük hozzá, viselni is tudni kell. Nem tudjuk megfejteni az okát, ez így - hiába az eltérő stílus, forma, minta -, harmonikus, fiatalos, vagány és roppant tudatos. Nincs az az érzése az embernek, hogy véletlenszerűen lettek a kiegészítők kiválasztva. Tetszik a lazasága ennek a szettnek és magunknak is csak azt tudjuk mondani a kép láttán: tanuljunk belőle.
A kevesebb több - mondjuk még? Igen, úgy tűnik mondani kell még. Már önmagában is túl sok a képen látható nyaklánc és fülbevaló együtt - hányszor, de hányszor mondtuk már, hogy hangsúlyos fülbevalóhoz ne vegyünk fel ugyanolyan hangsúlyos, rövid állású nyakláncot -, de a laza sort és a vietnámi papucs aztán még inkább rátesz egy lapáttal arra, hogy összevissza legyen ez a szerkó. De nézzük csak derékig a lányt: oké, túl sok a nyaklánc és a fülbevaló, de ha marad ez az egyébként inkább elegáns stílusú ujjatlan felső - végre melltartópánt nélkül -, akkor ezekhez mi egy térdig érő, esetleg A-vonalú szoknyát tudnánk elképzelni egy törpe sarkú, nyári szandállal. Ha viszont marad a papucs és a sort, levetetnénk a lánnyal a felsőt, a kiegészítőket - a táskával együtt -, kapna egy pólót, vagy a sorthoz színben és stílusban passzoló nyári, rövid ujjú inget, egy fa karkötőt, egy fa fülbevalót és már indulhatna is. Lehet, hogy az öltözködés elején még elegáns hangulatú ruhát képzelt mára a képen látható csaj, aztán valami történhetett és gyorsan magára kellett húznia ezt a sportos sortot és papucsot. Kár volt.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés