free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 divatos kiegészítő, kis fekete ruhához

Borsa         Címkék: alkalmi, kiegészítő, kirakat, kisfekete, ünnep 9 hozzászólás

Nem feltétlenül kell új alkalmi ruhát vásárolni az ünnepi szezonra. Bőven elég, ha beszereztek egy-két trendi kiegészítőt a klasszikus kis feketéhez.

A kis fekete ruha minden bizonnyal sokatok szekrényéből előkerül majd az ünnepi időszakban. A következőkben öt szezonálisan divatos kiegészítőt mutatunk, melyekkel aktuálissá tudjátok tenni a klasszikus ruhadarabot. Persze nem arra akarunk rávenni titeket, hogy egyidejűleg aggassátok magatokra mind az ötöt, bőven elég, ha egyszerre egy vagy kettő bekerül a szettetekbe.

Hosszú nyaklánc (Promod)

A hosszú nyaklánc, nagyobbacska medállal az idei ékszerdivat slágere. Egy ilyen ékszer kiválóan alkalmas arra is, hogy a sima, fekete ruhát feldobjatok vele. Érdemes lehet akár többet is beszerezni belőlük - legalább egy visszafogottabb és egy díszesebb darabot -, melyeket aztán az alkalom jellegétől függően váltogathattok.  
Hajpánt (Stradivarius)

A tollakkal, művirágokkal, masnikkal vagy épp csillogó kövecskékkel díszített hajpántok is menők jelenleg. Ha kis fekete ruhát viseltek és az ékszerezést sem vittétek túlzásba, nyugodtan vállaljatok be egy ilyen vagy ehhez hasonló, feltűnő hajpántot, mely a legegyszerűbb frizurát is ünnepivé teszi. A fekete díszítéssel készült modellek elsősorban világos hajban mutatnak jól, a sötét hajszínnel rendelkezők válasszanak inkább fémes, ezüstös változatot!


Mintás harisnya (Wolford)

Ha nem csupán  ruhátok, de a táskátok és a cipőtök is letisztult, díszítésektől mentes darab, akkor egy fekete, mintás harisnyával tehetitek izgalmasabbá az összeállítást. Nagyon lényeges persze, hogy az alkatotoknak  és persze az alkalomnak megfelelő mintát válasszatok.

Masnis táska (Zara)

A masnis díszítés nem épp idei újdonság, viszont továbbra is divatos gyakorlatilag mindenféle holmi, amire csak ráteszik. Akik sima tűsarkúval viselik a kis fekete ruhát, azoknak ajánljuk ezt a masnis táskát. Bájos darab, mely alkalmazkodóan illeszkedik a fekete, alkalmi szettbe, ugyanakkor megtöri annak egyhangúságát.
Csipkés cipő (Zara)

A csipke a szezon egyik meghatározó trendje, mely nem csupán a ruhákon, de a kiegészítőkön, lábbeliken is megmutatja magát. A sikkes, csipkés lábbeli egy finom, egyszerű - vagy minimális csipkebetéttel díszített - fekete ruhával mutat a legjobban. Az ilyen típusú cipőhöz a mintás harisnya természetesen nem jöhet szóba.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés