free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kiegészítő, amivel feldobhatsz egy unalmas szövetkabátot

Borsa         Címkék: kabát, kiegészítő, kirakat, lista, tél 10 hozzászólás

Ha meguntad a szövetkabátodat, viszont nem tudsz vagy nem akarsz újat venni, akkor figyelj! 5 kiegészítő következik, amivel felturbózhatod a meglévő darabot.

Egy télre, egy szövetkabát - a mai viszonyok között ez egyáltalán nem számít ritkának. Viszont ha valaki november óta állandóan ugyanabban a kabátban jár, abszolút érthető, ha már elege van belőle.  Elsősorban erre az esetre állítottunk össze egy listát azokból a kiegészítőkből, melyekkel változatosabbá tehetjük az unalmassá vált szövetkabátot. Itt jegyezzük meg, nem egyidejűleg az összessel, bőven elég ezek közül egyet vagy kettőt kiválasztani.

Kötött kiegészítők

Ez az, ami a leginkább adja magát: egy sapka, sál, kesztyű vagy akár egy kötött kendő egészen új karaktert adhat még a legszimplább szövetkabátnak is. Az árleszállításokon most viszonylag kedvező áron újíthatunk be kötött kiegészítőket és ezek variálásával aztán - legalább télikabát szempontból - elviselhetőbbé tehetjük a télből hátra lévő heteket.
Öv

Ha olyan télikabátunk van, amely gyárilag öves, akkor érdemes lehet ezt az övet lecserélni. Ha alapból nem öves, viszont derékban szűkített fazonú, szintén csatolhatunk rá övet. Elsősorban bőr, műbőr vagy jó minőségű gumis övben gondolkodjunk, a fekete kabátokhoz mindenféle színű modell illik, még egészen élénkek is (azért csak ízlésesen),  a pasztelles árnyalatú és a halszálkás modelleken viszont csak a fekete vagy natúr színű övek mutatnak jól. Ütős az is, ha az öv összekacsint például a sálunk vagy a táskánk színével.

Fém brossok

A brossok továbbra is divatosak, ezen belül is leginkább az arany vagy ezüstös fényű, kövecskékkel díszített, állatokat vagy növényeket mintázó változatok mennek. A szövetkabátra nyugodtan tűzhetünk vagy egy méretesebb brosst, vagy egyidejűleg több, kisebb, de mindenképp egymáshoz illő darabot!
Művirág

A tavaly nyári szezonban befutott művirágos kitűzők is alkalmasak arra, hogy a télikabátos szettünket izgalmasabbá tegyük. Ha vannak, használjuk bátran a nyáron összevásárolt darabokat, hiszen ezek nem évszakhoz kötöttek, sőt, a szürke, téli maszlagban kifejezetten vidám, üde hangulatot adnak a megjelenésünknek. Akinek nem jönnek be a selyemvirágos modellek, válasszon szolidabb, műbőrből készült változatot! 


Gombok

Különlegesebbé tehetjük a kabátunkat úgy is, ha a rajta lévő, egyszerű gombokat feltűnőbb példányokra cseréljük. Fekete vagy élénk színű kabátra kerülhetnek akár a képen láthatóhoz hasonló, játékosabb, mintás gombok is, egy visszafogottabb, pasztellszínű kabátra viszont inkább elegánsabb, fém - vagy fém hatású - gombokat varrjunk! Az új gombok mérete lehetőleg egyezzen az eredetiekével!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés