free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kim Cattrall vállalja a korát

Borsa         Címkék: életkor, kimcattrall, szépség, szexésnewyork, színésznő 0 hozzászólás

A Szex és New York Samantháját alakító színésznő utálja, ha valakinek a korához viszonyítva ítélik meg a külsejét. Kampányol is ez ellen.

Kim Cattrall is azon celebek táborába állt be, akik állításuk szerint annyinak szeretnének kinézni, ahány évesek valójában. Ennek kapcsán természetesen ő is lenyilatkozta, hogy nem fog plasztikai sebész kése alá feküdni. "Nem akarok 19 évesnek tűnni. Nem akarok olyan tökéletesnek és szépnek látszani, mint a csodálatos Carey Mulligan. Szeretem ahogy kinézek. Ha pedig ránézek az anyukámra, még kevésbé félek - az ő pofacsontjaival áldott meg a genetika, és azok segítenek" - mondta az 53 éves sztár. "Azt gondolom, hogy Helen Mirren, Judi Dench és Janet Suzman fantasztikusan néznek ki. Utálom, ha az emberek azt mondják 'jól nézel ki', majd hozzáteszik: 'a korodhoz képest'. Kampányolok ez ellen."

http://gallery.celebritypro.com

A színésznő mindazonáltal elismerte, hogy a második Szex és New York mozi forgatása előtt fogyókúrázott. "Visszatérni Samantha szerepébe, azzal a történetszállal, amit kaptam, megkövetelte, hogy fitt legyek. 4 és fél kilót fogytam azzal, hogy három hónapig kevesebbet ettem, és nem is híztam vissza azóta sem."Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés