free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kim Cattrall vállalja a korát

Borsa         Címkék: életkor, kimcattrall, szépség, szexésnewyork, színésznő 0 hozzászólás

A Szex és New York Samantháját alakító színésznő utálja, ha valakinek a korához viszonyítva ítélik meg a külsejét. Kampányol is ez ellen.

Kim Cattrall is azon celebek táborába állt be, akik állításuk szerint annyinak szeretnének kinézni, ahány évesek valójában. Ennek kapcsán természetesen ő is lenyilatkozta, hogy nem fog plasztikai sebész kése alá feküdni. "Nem akarok 19 évesnek tűnni. Nem akarok olyan tökéletesnek és szépnek látszani, mint a csodálatos Carey Mulligan. Szeretem ahogy kinézek. Ha pedig ránézek az anyukámra, még kevésbé félek - az ő pofacsontjaival áldott meg a genetika, és azok segítenek" - mondta az 53 éves sztár. "Azt gondolom, hogy Helen Mirren, Judi Dench és Janet Suzman fantasztikusan néznek ki. Utálom, ha az emberek azt mondják 'jól nézel ki', majd hozzáteszik: 'a korodhoz képest'. Kampányolok ez ellen."

http://gallery.celebritypro.com

A színésznő mindazonáltal elismerte, hogy a második Szex és New York mozi forgatása előtt fogyókúrázott. "Visszatérni Samantha szerepébe, azzal a történetszállal, amit kaptam, megkövetelte, hogy fitt legyek. 4 és fél kilót fogytam azzal, hogy három hónapig kevesebbet ettem, és nem is híztam vissza azóta sem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés