free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kim Kardashian tényleg szerelmes volt

Borsa         Címkék: celeb, kimkardashian, kishír, kultúrtripp, válás 0 hozzászólás

Kim Kardashian és Kris Humphries házassága mindössze hetvenkét napig tartott. Britney Spears két napos frigyét még így sem körözik le.

Az év esküvője címet idén minden bizonnyal Kim Kardashian és Kris Humphries érdemli ki - a többnapos lagzival, luxus-nászúttal, 20,5 karátos gyémántgyűrűvel, meg persze azzal, hogy mindez kamerák és a világ szeme előtt zajlott - azonban úgy tűnik, az év válása is az ő nevükhöz fűződik majd. Mindössze hetvenkét napos frigy után beadták a válókeresetet az egykori szerelmesek, és bőszen cáfolnak minden olyan pletykát, miszerint az egész felhajtás csak a média kedvéért történt volna. Kim blogjában azt írja rajongóinak, hogy Kris és ő hirtelen egymásba szerettek, azonban az esküvő gondolatát talán kissé elsiették, ráadásul a kamerák előtt folytatott élet sem tett feltétlenül jót a friss házasok nyugalmának.Persze nem ez az első eset a sztárvilágban, hogy a hírességek alig néhány nap után beadják a válókeresetet: Ali Landry és Mario Lopez két hétig, Cher és Greg Allman vagy Dennis Rodman és Carmen Electra 9 napig, Britney Spears és Jason Alexander pedig mindössze 55 óráig voltak házasok.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés