free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Király L. Norbi nem foglalkozik azzal a bizonyos csókkal

Borsa         Címkék: kultúra, valóságshow, vv 1 hozzászólás

A Való Világ Villában zajlanak az események, és bár többet láttunk már egy elcsattant csóknál, most mégis ezzel foglalkozunk. Csak egy kicsit.

A Való Világ villában zajlanak az események. Csak dióhéjban: Király L. Norbert, az X faktorból ismert, sokak számára furcsa énekhanggal megáldott énekes csókot nyomott VVAnikó szájára, aki majd' eldobta magát ettől; a villa házaspárjának nőtagja - Gina -, miután férjét, VV Kristófot VV Olivér a párbaj során "legyőzte", elhagyta a villát, feladta a versenyt; a villában élő csajok a hazai gyártású valóságshow történetében először, példátlan módon leszbikus orgiát rendeztek - és ez csak pár kiragadott példa abból, hogyan zajlik az élet 2011-ben a Való Világ Villában.

Momentán kommentálni nem szeretnénk egyetlen egy megmozdulást sem, lesz erre alkalmunk bőven, azt azonban el kell mondjuk, hogy bár VV Anikó szerelmes levelet is írt Király L. Norbinak a csók után, nem valószínű, hogy szárba szökken majd e bimbózó kapcsolat. Az X faktor énekese a Borsnak ugyanis elmondta, nem válaszol Anikó levelére, hiszen már bent is elmondta: alakulóban lévő kapcsolatára szeretne koncentrálni. Ugyanitt hozzátette: a csókot nem bánta nem, de nem tulajdonít neki akkor jelentőséget, amekkora jelentőséget tulajdonít neki Anikó és mindenki más.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés