free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kirúgták a műsorvezetőnőt, mert túlkoros

Borsa         Címkék: ada, kultúrtripp, tévé, viva 1 hozzászólás

A VIVA tévé műsorvezetője, aki 28 éves és két gyermekkel rendelkezik, már nem alkalmas egy tinicsatorna arcának. Adát kirúgták a tévétől.

Pintér Adrienn, ismertebb nevén: Ada, a VIVA tévé 28 éves műsorvezetője hét és fél év után távozni kényszerül a csatornától - adta hírül a Bors. Értesüléseik szerint a kétgyermekes édesanyát váratlanul érte a hír, és bár számított arra, hogy nem fogják a szerződését meghosszabbítani, nem mostanra várta ennek a döntésnek az eljövetelét. "Kiöregedtem ebből a szerepből, tudtam, hogy egyszer eljön ez az idő. Decemberben lejárt a szerződésem, és számítottam arra, hogy nem fogják meghosszabbítani, ezért már nyáron jeleztem a főnökeimnek: más területen szeretném kipróbálni magam" – nyilatkozta a lapnak Ada, aki elmondta azt is, hogy jelen pillanatban egyedül, munka nélkül kell a két gyerekét nevelni, de szerencsére a családtagjaira, mint mindig, most is számíthat. A lány üzleti-kommunikáció szakon végzett, de hétéves tévés tapasztalattal talán egyszerűbb lenne a médiában állást keresnie.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés