free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Reggeli idegtépés: Kiszel vs. Tvrtko

Borsa         Címkék: kultúrtripp, mokka.kiszeltünde 47 hozzászólás

Ma reggel a Mokkában fergeteges és magával ragadó szócsaták szemtanúi lehettünk. Szereplők: Kiszel Tünde és Vujity Tvrtko. Mellékszerepben Liptai Claudiát láthattuk.

Csodálatos percek szemtanúi lehettek a ma reggeli Mokka nézői. Először Vujity Tvrtko beszólását élvezhették, amit Kiszel Tündéhez és munkásságához intézett, majd később Liptai Claudia kijelentését, amelyből kiderült Kiszelnek létjogosultsága van a magyar médiában.

Miután Kiszel Tünde 2011-es naptárjával és "vadulásával" foglalkozik "mindenki", a TV2 Mokkája sem ment el a téma mellett és a nap két műsorvezetője - Liptai, Tvrtko - volt szerencsés - illetve lett volna szerencsés - a televíziós személyiséggel kivesézni a naptárfotózás gyötrelmeit. Tvrtko azonban már a Kiszellel történő beszélgetés felkonferálásakor azon problémázott, hogy a munkája során kikkel is kell beszélgetnie - ezt talán a szerkesztőknek szánta, ugyanis nem ez volt az első eset, hogy ezt megemlítette -, konkrétan kijelentette: Kiszel semmit sem tett le az asztalra, ettől függetlenül állandóan a címlapon van, de ugye a hétköznapi hősök, na, azokkal senki sem foglalkozik, azok alig szerepelnek a médiában.

Kiszel ekkor már a kanapén figyelt és persze nem hagyta szó nélkül Tvrtko beszólását: elmondta, a műsorvezető is a címlapokon szerepel a gyerekével együtt, így nem különb nála. Majd megkérte a hétköznapi hősök képviselőjét, hogy szégyellje magát, és nézzen a szemébe, ha már hozzá beszél. Liptai ekkor még csak egyértelmű metakommunikációval kommentálta a történéseket, majd Tvrtko a rend kedvéért elnézést kért - a kamerába - és újból felkonferálta Kiszelt, aki azért még odakiabálta a műsorvezetőnek, hogy biztosan csak az irigység beszél belőle és az a baja , hogy nem szerepelhet a naptárjában. Tvritko balra el, Liptai azonban kifakadt műsorvezető társának: "Nem is értem miért maradsz itt nyolc után, hiszen csak olyan vendégek jönnek, akiket nem szeretsz. Szerintem, ha elmennél, akkor is kifizetnének."

Levezetésképpen Liptai beszélgetett Kiszellel, aki persze a naptárfotózás részletei mellett azt is elmondta, hogy Tvrtko megérdemelné, hogy a kutyusok - két dobermann és gazdáik kíséretében volt jelen a stúdióban Kiszel - széttépjék, de ők nem süllyednek le erre a szinte.  Majd azt is megtudtuk, hogy Kiszel Tünde szerint Claudia kisujja is többet ér, mint Tvrtko, hiszen olyan őszinte és jóindulatú. A reggeli agytornát Liptai Claudia kijelentése koronázta meg, miszerint Kiszel Tündének létjogosultsága van. Köszönjük.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés