free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kockás kabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, kockás, tél 27 hozzászólás

Egy piros, kockás kabát klassz választás lehet, hiszen jóval kevésbé unalmas, mint az egyszínű darabok. Viszont hozzá kell öltözni. Az utcán láttuk.

Bár a kockás kabát nem épp idei divat, ettől még egész nyugodtan fel lehet venni, hiszen az egyszínű szövetkabátoknál mindenképp változatosabb megoldás. Felvenni fel lehet, de nem akármivel…Alanyunk az átlaghoz viszonyítva egészen szívvidámító módon öltözött fel ezen a januári napon. Az összeállítás főszereplője a helyes, kockás kabát, amihez sikerült egy színben, stílusban is klasszul harmonizáló kötött sálat választani. A szűk szárú farmernadrág átlagos darab, melynek színe azonban kifejezetten jól passzol a kabát kékes kockáihoz. A hótaposó alapjában véve nyilván nem egy csinos lábbeli, ugyanakkor ez a példány a maga kategóriájában egészen korrekt küllemmel rendelkezik, a nyálkás idő pedig indokolttá teszi a viselését. Tudvalevő, hogy a táskának és a cipőnek már nem kötelező egyforma színűnek lennie, itt azonban mégis megfelelő a fekete táska, mert így nincs egyedül a szettben csizma feketéje.
Káoszos - ez volt az első jelző, mely jelen sorok írójának eszébe jutott, amikor megpillantotta ezt az összeállítást. A színek, a mintázatok, az anyagok, a rétegek és a szabásvonalak egyaránt oly módon keverednek ebben a szettben, hogy rossz ránézni… A kabát alatt viselt lila-fekete öltözék színvilágban még hagyján lenne, stílusban azonban jócskán hagy kívánnivalót maga után, különösen, hogy egy - megítélésünk szerint -  negyvenes éveiben járó hölgy viseli.  De hogy az alap hacukához mégis hogy jön ez a piros-fekete-fehér kockás, rövid kabátka?! Érthetetlen. Más dolog a bohókás, fiatalos, átgondoltan eklektikus öltözködés és más az, amikor valaki konkrétan bohócot csinál magából. Ebben az esetben sajnos ez utóbbi történt.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés