free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Új trend: könyvből készült ruha

Borsa         Címkék: könyv, kultúrtripp, leonieoakes, ruha 1 hozzászólás

Furcsa dologra leltünk: könyvekből készült ruhácskákra bukkantunk. Bár csak koncepció, mi nagyon szívesen hordanánk ilyen anyagokat.

Leonie Oakes több mint harminc éve foglalkozik könyvkötészettel, és olyan tanulmányokat igyekezett folytatni, amelynek elsajátításából ezt az iparos munkát egybekötheti a divattal és a kultúrával. Komplex művészetet sikerült mára létrehoznia, rengetegféle anyag, minta használatával, olyan ruhákat tervezett, amelyen könyvek nyomatai találhatóak. Mivel Leonie mindig vonzódott a barokkmintához, az akkori stílus jegyeihez, hát olyan szabású rucikat készített, ami ebbe a miliőbe is illeszkedni tud.Jelenlegi alkotásainak a célja az volt, hogy összekösse a kultúrát és az öltözködést, az olvasást, a könyvet a divattal. Meglepődve tapasztalta a művész, a nyomatok elkészítését követően, hogy olyan részletek is napvilágra kerültek egy-egy könyvből, amelyek önálló gondolatként is helytállnak. Leonie szerint ezek a szoborszerű tárgyak hordható viseletek, de e sorok írója kicsit ódzkodna felvenni egy öltözéket, bármennyire is kedveli a könyveket. Mindenesetre a múlt pillanatainak a megörökítésére tökéletes (mű)tárgyak ezek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés