free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A koporsó, mint dizájnelem

Borsa         Címkék: bútor, dekoráció, dizájn, koporsó, tárgy 0 hozzászólás

Koporsót ma már nemcsak túlvilági célokra készítenek, a tárgy dizájnelemként és bútordarabként is megállja a helyét. Megmutatjuk, hogyan.

A koporsó funkciója rengeteget változott az utóbbi évtizedekben. Egyre többen fedezik fel esztétikai előnyeit, és szívesen használják bútorként, illetve dísztárgyként is.

A berlini Propeller Island City Lodge inkább elvarázsolt kastélyra, mint szállodára emlékeztet. A vendégek a padlóba süllyesztve vagy lebegőnek látszó, alulról rögzített ágyakon is eltölthetik az éjszakát.

http://mentalfloss.cachefly.net

A szálloda 45 szobájának mindegyike valamilyen bizarr meglepetést ígér, de a leghátborzongatóbb az a helyiség, ahol az ágyakat fehér koporsó helyettesíti. Mindezért fejenként 115 eurót kérnek.

Az ukrajnai "Eternity" étterem témája a halál, ennek megfelelően a helynek egy 65 láb hosszú koporsó ad otthont. A dekorációt koszorúk és szabvány méretű koporsók jelentik, az étlapon pedig olyan fogások szerepelnek, mint a "találkozunk a paradicsomban".

http://top-10-list.org

Egy Bryan Schoeing nevű tervező különféle méretű koporsókból alakított ki konyhabútort az egyik megrendelőjének. Tény, hogy a hagyományos koporsó formája nem a legpraktikusabb, ha edények tárolásáról van szó, fektetve viszont érdekes formájú tálalópult készülhet belőle.

Apró koporsót formáz a Stupid.com oldalról rendelhető fekete táska, amelyet belül bársony borít, és egy pánttal a vállunkon is hordhatjuk.

www.stupid.com

Ajándékötletnek nem ajánljuk, kivéve, ha elszánt Twiglight Saga-rajongóról van szó.

Egy jó minőségű koporsó akár több ezer dollárba is kerülhet, így komoly pazarlás, ha nem használjuk ki bútorként még az evilági életünkben.

www.casketfurniture.com

Legalábbis ezt vallja a CasketFurniture.com oldal, ahol olyan kézzel készült, koporsó alakú ágyakat, polcokat és asztalokat lehet rendelni, amelyeket tulajdonosaik a temetőbe is magunkkal vihetnek majd, ha eljön az ideje.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés