free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

New York legstílusosabb idős hölgyei

Borsa         Címkék: blog, életkor, idős, kirakat, newyork 8 hozzászólás

Különleges street style blogot indított Ari Seth Cohen amerikai fotóművész. New York legstílusosabban öltözködő idős hölgyeit mutatja be.

Az Advanced Style blogban látható nők bizonyítják: az egyedi, stílusos öltözködéshez sosem lehetünk túlságosan idősek. "Nem vagyok hajlandó úgy festeni, mint egy szikkadt öregasszony" - fűzte hozzá a róla készült fotóhoz az egyik hölgy. "Nem másoknak öltözöm, hanem saját magamnak. Teszek rá, ha valakinek nem tetszik, amit viselek" - jegyezte meg egy másik kép szereplője."Magával ragadó, ahogy a divatról beszélnek. Történetek és emlékek kapcsolódnak ahhoz, amit viselnek" - írta Ari Seth Cohen a blogban. "Sétáltam New Yorkban, fotóztam és közben feltűnt, hogy rengeteg fiatal lány utánozza az idősebb hölgyek stílusát: leopárdminták, szőrmék, turbánok, kalapok. Az idősebb nők azonban általában hitelesebben és nagyobb önbizalommal viselik ezeket a holmikat" - fogalmazott a fotóművész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés