free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Párkapcsolat és korkülönbség

HT2         Címkék: hímtag, korkülönbség, lélek, párkapcsolat, partner 11 hozzászólás

HT2 a párkapcsolatban megengedhető korkülönbségekről elmélkedik. Idősebb, fiatalabb vagy egykorú legyen a nő? Anyát, lányt vagy partnert, ez itt a kérdés.

Életemben először egy magamnál nyolc hónappal idősebb lánnyal feküdtem le, de ettől még nem volt úgynevezett Tapasztalt Nő-élményem (az viszont valószínű, hogy neki volt úgynevezett Tapasztalatlan Fiú-élménye. Ehh). Ennél a hibahatárnál sokkal feljebb azóta sem mentem korkülönbségben a nők javára, mert szilárdan hiszem, hogy idősebb nővel semmi keresnivalóm párkapcsolatban. "Öreg fazékban is megfő a kolbász" - szokta mondogatni egy igazán vidám és életerős, pirospozsgás barátom, és ezt nem is vitatom, sőt (valószínűleg nincs is férfi, aki vitatná, hiszen akkor a MILF-pornónak nem lenne ekkora piaca), de más egy adag vizet feltenni abban a lábosban, és megint más az egész életünket főzögetni. Ebben viszont már, jól tudom, nem ért velem egyet minden férfi, hiszen a saját környezetemből is tudok olyan embert mondani, aki csak és kizárólag az érett nők permanens dicséretére tette fel az életét, más szóval mindig egy jó tízessel idősebb nőket fogott ki magának.

http://pictureshunt.com

Ő azt mondja, mit kezdjen egy fruskával, ami egy ideig még oké is volt, de ahogy halad előre a korral, egyre kevesebb a kifogása, hiszen már a saját korosztálya sem friss húsokból áll. Közben viszont ő maga észrevétlenül megrekedt az örök egyetemista szerepében, akit kitart az aktuális "érett nő", és ezen az sem szépít, hogy már rohadt régen együtt vannak az éppen aktuálissal, sőt inkább csak ront, mert valószínűleg életük végéig belemerevednek ebbe a vérfertőzésmentes anya-fia kapcsolatba. Nem mondom persze, hogy ez a törvényszerű, ha idősebb a nő, meg az is tény, hogy ahogyan öregszik az ember, úgy egyre nagyobb korkülönbséget lehet megengedni - 30 körül pár év már tényleg nem oszt, nem szoroz szerintem sem, 60 évesen meg már biztos nem zavar egy hetvenes sem, de azért nem törekszem rá semmi szín alatt, hogy ez utóbbit empirikusan is igazoljam.

Persze van a lónak másik oldala is: ahogy telnek az évek, lefelé - legalábbis egy ideig - épp ellenkezőleg, szűkül a lehetséges korkülönbség mértéke. Az öreg fazék ellentéteként persze azt is el kell ismerni, hogy a friss hús is csupa előny rövidtávon ("A(z) "sexy teens" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 32 100 000 találatból" - erősít meg sebtében a Google is), de hát okleveles monogámként erről is kénytelen voltam néhány évvel ezelőtt letenni. Akkor ment az agyamra - nyilván igazságtalanul - az összes fiatal csaj, amikor egy egyetemista lánnyal jártam, én meg már dolgozó ember voltam, és hetente kellett összeveszni azon, hogy bocs, két órát kések, mert közbejött valami, és többórás hiszti volt az eredménye, amikor egy este azt kellett mondanom, hogy feküdj le, én meg majd jövök, mert még dolgoznom kell. Arról ne is beszéljünk, hogy míg mondjuk nekem az APEH meg a tb-járulékom volt az aktuális problémám, neki az, hogy ki jelölte be már megint az iwiwen, és hiába volt ő profánabb néha, én meg felszabadultabb, valahogy sosem találtuk a közös nevezőt. Valószínűleg azért, mert nem is volt.

www.mediabistro.com

Jó (?) esetben persze működik az apa-lánya jellegű párkapcsolat is, mi több, egy ideig tök szórakoztató, sőt valamennyit örök életére magával visz belőle az ember, mert onnantól lehet mondani, hogy "mellettem nőtt fel", meg ilyenek, ami ugye - kár is lenne titkolni - felér egy szolid melldöngetéssel. Viszont úgy a harmadik ilyen sztori után azért ebbe is illik beleunni, mert az meg egy elég kellemetlen törvényszerűség, hogy amikor tényleg felnő a lány, hirtelen már nem az apja fogja érdekelni. Ismerek egyébként olyan embert is, aki ezt nem veszi észre: szintén csupa siker az élete, ami főleg akkor látszik rajta, ha egy szórakozóhelyen úgy vigyorog kissé már homályos tekintettel valami csitrire, mintha legalábbis az angol anyakirálynővel randevúzna. Ha más tapasztalatom nem is volna a témában, ez bőven elég lenne egymagában is ahhoz, hogy semmi komoly tervem ne legyen fiatal csajokkal.

Mondják amúgy pedig, hogy ez a vonal népszerű a férfiak körében, úgyhogy könnyen lehet, hogy én kimaradtam valamiből, de nem mondanám, hogy különösebben hiányzik (az a szép lelkem, az). Egyszer már leírtam, hogy amint szerintem a legtöbb férfinek, úgy igazából nekem sincs nőideálom, és ehhez tartom is magam, ha mellméretekről vagy combokról beszélünk, mert e téren a kompromisszumkészségem - ésszerű keretek között - figyelemre méltó. Olyan szempontból azonban módfelett válogatós vagyok, hogy sem Dörmögő Dömötört nem szeretnék olvasni, sem Évgyűrűket nem szeretnék nézni egy nővel, és ezt nem is tudom sokkal szebben megfogalmazni, de ha van rá igény, megpróbálom: plusz-mínusz három év, befejezett tanulmányok, szilárd koponya, és semmi anyáskodás. Ja és persze legalább olyan szép lélek, mint az enyém. Uff.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés