free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Környezetkímélő farmer a Levi’s-től

Borsa         Címkék: farmer, kirakat, környezetkímélő, levis, takarékos 0 hozzászólás

A stílusosság és a fenntarthatóság metszéspontján jött létre a Levi’s új terméke, a víztakarékos farmer. Amerikában már januártól megvásárolható.

Környezetkímélő farmernadrágokat dob piacra a Levi’s - írja a WWD divatmagazin. A ‘Water<Less’ névre keresztelt farmert víztakarékos technológiával állítják elő: a gyártás során - modelltől függően - 28-96 százalékkal kevesebb vizet használnak majd annál, mint ami egyébként megszokottnak számít.  Erik Joule, a cég termékfejlesztésért felelős alelnöke a magazinnak elmondta, céljuk az volt, hogy az új termék a stílusosság és a fenntarthatóság metszéspontján jöjjön létre.A ‘Water<Less’ farmernadrágok jövő januárban kerülnek kereskedelmi forgalomba, elsőként Észak- és Dél-Amerikában, ahol 1,6 millió darabot terveznek értékesíteni belőlük. A nadrágok ára várhatóan 40 és 148 dollár (azaz közelítőleg 8000-29 000 forint) között alakul majd. Ha a termék beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a világ többi részén is megkezdik az árusítását.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés