free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy esküvőt is lehet másképp csinálni

Borsa         Címkék: esküvő, kishír, környezetvédelem, kultúrtripp 1 hozzászólás

Idegenek előtt fogadott örök hűséget egymásnak egy New York-i pár. A fogadalmakat környezetvédelmi prezentációk és jótékonykodás követték.

Egy esküvő általában a szerelem ünnepléséről, az egymás iránti elkötelezettség kinyilvánításáról és boldogságunk szeretteinkkel való megosztásáról szól, azonban ezt is lehet másképp csinálni. David Friedlander és Jacqueline Schmidt 325 idegen előtt mondta ki az igent egy olyan partin, ahol se tánc, se ital, se igazi ünneplés nem volt. A párosnak nyilván nem volt kedve a vendéglistán vitatkozni, ehelyett nyílt eseményt tartottak, ahol leginkább a helyi kávézó látogatói és járókelők vettek részt, akik a könyvesboltban megtartott ceremóniára érkezve egy pohár pezsgő helyett névtáblát kaptak. Ezzel azonban nem ért véget a vendégek feladata, ugyanis a következő instrukciót kapták: "Nevezz meg egy olyan vállalást a környezeted megsegítésére, amit a következő 24 órában végre tudsz hajtani." Az estét a szerelmi vallomások és jókívánságok helyett környezetvédelmi előadások és PowerPoint prezentációk uralták.Friedlander és Schmidt lemondtak az ajándékokról is, a páros nem szeretne úgy élni, hogy a fogyasztás rabjai legyenek, ezért a vendégeket inkább arra kérték, hajtsák végre a vállalt feladataikat, ez elegendő ajándék lesz számukra.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés