free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kötött cuccok a hideg télre

Borsa         Címkék: kirakat, kötött, látomás, ruha, tél 0 hozzászólás

Akár magadnak nézelődsz, akár karácsonyi ajándék után kutatsz, ha kötött holmikat keresel, irány a Látomás. Új cuccok érkeztek, ne hagyjátok ki.

A stylewalkeres nagy pörgés után a Látomás bolt ismét a régi, ráadásul most, hogy megérkezett a tél, a polcok is megteltek kötött darabokkal. Sapkákkal, sálakkal, kesztyűkkel és karmelegítőkkel védekezhettek a hideg és a hó ellen. Nagy választékban kaphatók kötött ruhák is: természetesen nem hiányozhat a  szezon abszolút alapdarabjának számító norvégmintás ruha, de vannak még laza extrahosszú pulóverek és extranőies, vagány modellek is, amik a most futó szőrös csizmákkal, hótaposókkal együtt kényelmesek és mégis trendi hatást keltenek.Aki esetleg a munkahelyén nem szeretne a zord időjárás miatt lemondani arról, hogy csinos ruhákat hordjon, annak különösen ajánljuk a téli zakókat. Ezenkívül több színben és fazonban találhatóak hosszú és meleg szövetkabátok is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés