free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: vastag, kötött kardigánok

Borsa         Címkék: kardigán, kirakat, kötött, tél, vastag 8 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal vastag, kötött kardigánokat kerestünk.

Bár kiválóan megvoltunk nélkülük, mégis megérkeztek a mínuszok és ezzel együtt a réteges öltözködés szezonja. Eljött tehát annak is az ideje, hogy megnézzük, milyen a felhozatal idén vastag, kötött kardigánokból.

Márkák, árak:
Gomb nélküli: Zara, 8995 forint
Műszőrmés: Zara, 13 995 forint
Első két választottunk a világosabb árnyalatok kedvelőinek lesz barátja. Mint ismeretes, a cameles színvilág az idei ősz-tél slágere, ezek a modellek ráadásul nem csak színben, de stílusban is a legaktuálisabb irányzatoknak felelnek meg. A gomb nélküli kardigán hordható amúgy “bölcsészlányosan“ magunkra kapva is, ám sokkal sikkesebb - és az idei szezonban menő is -, ha egy vékony övvel összefogjuk magunkon. A műszőrmét lehet szeretni vagy akár utáni is, kétségtelen azonban, hogy továbbra is trendi, akár magában, akár egy ruhadarabon belül más anyaggal kombinálva, mint például a jobb oldali képen látható modell esetében.

Márkák, árak:
Tyúklábmintás: Pull and Bear, 8995 forint
Szürke: Benetton, 20 490 forint
Azzal sincsen gond, ha valaki ezen a télen sem hajlandó mellőzni a szürke-fekete holmikat az öltözködéséből. Legfeljebb nem fog kiríni az utcaképből. A tyúklábmintás, hosszazott fazonú kardigán garbóval vagy ingblúzzal és egyenes szárú vagy testre simuló nadrággal, magas sarkú csizmával kombinálva a legmutatósabb. A szürke kardigán meglehetősen markáns darab, melyet szintén szűk szabású nadrággal érdemes felvenni, lábbeli tekintetében viszont nőiesebb és sportosabb darabok egyaránt szóba jöhetnek.
 

Márkák, árak:
Norvég mintás: Benetton, 23 490 forint
Halszálkamintás: H&M, 8990 forintA legfázósabbaknak a maxikardigán a legpraktikusabb viselet. Ebben a szezonban a mintás változatok a legdivatosabbak, ezen belül is a legmenőbb a norvég minta. Mivel a maxikardigánok jellegükből adódóan nem épp filigrán holmik, ezért a szettünk összeállításakor érdemes ezt ellensúlyozni a test vonalat a lehetőségekhez képest mindinkább hangsúlyozó, finomabb ruhadarabokkal és kiegészítőkkel.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés