free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kötött mellények

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, kirakat, kötött, mellény, ősz 5 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal kötött mellényeket kerestünk.

Kötött mellényekből jelenleg általában véve szűkösebb a kínálat, mint azt az elmúlt években megszokhattunk. Nem szívesen hagynánk ki azonban őket az idei őszi-téli ruhatárunkból sem, hiszen kényelmesek, praktikusak és kiválóan alkalmasak arra is, hogy feldobjuk velük az olyan egyszerűbb és alapvetően unalmasabb felsőinket, mint például a sima garbók vagy a blúzok, ingek. Addig keresgéltünk tehát a mellényektől nem épp túlzsúfolt az üzletekben, míg rá nem találtunk néhány vállalható darabra.

Akik számára nem a mellény melegítő funkciója az elsődleges, inkább a hétköznapi, munkahelyi szereléseiket szeretnék valamivel változatosabbá tenni, válasszanak vékony basic-, vagy valamilyen klasszikus mintával díszített – például burlington kockás – mellényt! Egyszínű modellek esetében mutatós, ha az alattunk alatt viselt garbó vagy blúz színe harmonikus kontrasztot ad a mellény színével. Ha pedig mintás darabot viselünk, figyeljünk arra, hogy annak valamelyik színe visszaköszönjön a szettünk többi elemén is!

Márkák, árak:
Lila: S. Oliver, 7990 forint
Burlington kockás: Tatuum, 10 990 forint
Halszálkás: Benetton 14 490 forint
Lazább, szabadidős öltözékekhez is viselhetünk mellényt és ennek sem kell feltétlenül formátlan, slampos darabnak lennie. A jobb szélső képen látható modell darab például vastag és sportos, ugyanakkor a szabásának és óriás halszálkás mintájának köszönhetően kifejezetten mutatós is.

Márkák, árak:
Sötétkék: Mango, 6595 forint
Szürke: S. Oliver, 12 990 forint
Barna: Esprit, 14 990 forintMenők most az etnós mellények is, így akinek alapvetően bejön és jól áll ez a stílus, annak mindenképp érdemes a képen látható vagy hasonló modellekben gondolkodnia. Persze ezen belül is találhatunk szolidabb, modernebb darabokat és persze olyanokat is, melyek azt a hatást keltik, mintha a nagyi kötötte volna. Az ilyen típusú mellények passzolnak a basic cuccokhoz és természetesen az etnó stílusú holmikhoz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés