free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kötött pulóver

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, kötött, ősz, pulóver 12 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal kötött pulóvereket kerestünk.

Eddig még egész jól megúsztuk a durvább mínuszokat, azonban ez az állapot várhatóan nem tart már sokáig és bizony eljönnek azok a napok, amikor erősen kívánkozik majd ránk a kötött pulóver. Minél vastagabb és/vagy minél rétegesebben alá lehet öltözni, annál jobb. Ezen a héten ilyen pulóvereket kerestünk.  

10 000 forint alatt

Első mai választottunk egy szimpla, vastag, kötött garbó, melyhez hasonlót több márka kínálatában, a legkülönfélébb színekben kapni, már viszonylag olcsón, 5000 forint alatt is. Nem különösebben izgalmas darab, viszont praktikus, puha és meleg. Ha szeretnénk elkerülni, hogy abszolút unalmasan nézzünk ki, akkor válasszunk fekete, szürke vagy fehér változat helyett más, kevésbé gyakori színt!

A középső képen látható modell szintén vastag, viszont csak a derekat éppen takaró hosszúságú, így azoknak ajánlhatjuk, akik nem szeretnek “eltűnni” még egy téli pulóverben sem. Kidolgozott kötésmintájával és színárnyalatával ez a darab a maga kategóriájában kifejezetten sikkes holmi.

Márkák, árak:
Zöld: Pull & Bear, 3995 forint
Piros: Promod, 8490 forint
Camel: H&M, 8990 forintHarmadik, 10 00 forint alatt megvásárolható kiszemeltünk egy klasszikus kötésmintával készült pulóver, melyet gombos nyakmegoldása tesz komfortosan elegánssá. A most divatos camel színvilágú szettekbe kiválóan passzol. Még melegebb és egyben mutatósabb viselet lehet, ha aláveszünk egy színben hozzá illő, vékonyabb, testre simuló garbót.

10 000 forint felett

A valamivel magasabb minőségi- és árkategóriában gondolkodóknak szintén három modellt mutatunk ma. A bal szélső, vastag, szürke garbó nyilvánvalóan azoknak lesz barátja, akik direkt kedvelik a szürke színt. Ezt a darabot úgy tehetjük változatosabbá, hogy nem a jól bevált fekete nadrággal vagy farmerrel kombináljuk, hanem az aktuális szezon trendjét követve barna nadrágot veszünk fel hozzá.
Azoknak, akik a magas garbónyakat túl fullasztónak találják és/vagy a teljes egészében vastag pulóverekért sincsenek különösebben oda, a középső darabot ajánlhatjuk például. A modell a felsőtestet és a karokat borító része ugyanis sűrű, ám puha és csak középvastag kötésű, így egyáltalán nem akadályoz a mozgásban. A kritikus pontokon, azaz a derékrészen, a csuklóknál, illetve a nyakban viszont vastagon kötött, így nem engedi be a hideget. A nyak ejtett kialakítása ugyanakkor kényelmes és egyáltalán nem szoros.

Márkák, árak:
Szürke: Esprit, 17 400 forint
Rózsaszín: Esprit 11 600 forint
Kockás: Benetton, 17 490 forintUtolsó mai választottunk lazább és vékonyabb, mint az előzőek. Szintén azok kedvéért válogattuk be, akik nincsenek oda a kifejezetten vastag holmikért. Ez a denevérujjú, rombuszmintás pulóver minőségi anyagának és sűrű, stabil kötésének köszönhetően egymagában is rendesen benn tartja a meleget, de klasszul alá is lehet öltözni: egyszerűbb blúzzal vagy testre simuló basic garbóval érdemes kombinálni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés