free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kötött szoknyák

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, kötött, szoknya 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal kötött szoknyákat kerestünk.

Attól még, hogy itt a hideg az idő, az ember lánya nem szívesen mond le a szoknyahordásról, ha egyébként kedveli ezt a viseletet. Sőt, sokaknak - köztük jelen sorok írójának is - épp a harisnyás-csizmás időszak beköszönte hozza meg csak igazán a kedvét ahhoz, hogy olykor szoknyát húzzon. A legkényelmesebb őszi-téli szoknyatípus minden bizonnyal a kötött változat. Idén a korábbi évekhez képest valamivel ugyan szűkösebb a felhozatal kötött szoknyákból, de keresve azért találhatunk mutatós modelleket. 


Márkák, árak:

Rövid: Esprit, 17 400 forint
Hosszú: Zara, 13 995 forint
Aki olyan darabot szeretne, melyet sok mindennel variálhat, méghozzá a melléfogás jelentősebb veszélye nélkül, az szerezzen be egy fekete kötött szoknyát. A rövidebb és a hosszabb fazonok egyaránt divatosak, sima vagy akár mintás kötésű változatokban is. A bal oldali képen látható modell szoknya-hosszú csizmás összeállításokhoz tökéletes választás. Hordható derékra húzva, de - mivel kellőképpen rugalmas -, akár csípőszoknyaként is, ízlés szerint. A jobb oldali fotón szereplő, lábszárközépig érő szoknya konzervatívabb darab, ezért kiválóan illik a hasonló stílusú holmikhoz és akár irodista öltözékekbe is beilleszthető. Ugyanakkor kellőképpen alkalmazkodó is ahhoz, hogy a szettben mintegy alapként használjuk és bohókásabb, vagy akár merészebb cuccokkal kombináljuk.


Márkák, árak:

Diszkrétebb mintás: Promod, 9990 forint
Szökkenő szarvasos: Zara, 6995 forint
Bordó: Zara, 5995 forint
Persze a szoknya nem csupán aládolgozhat, de akár főszereplője is lehet a szettünknek, ehhez viszont vagy mintás vagy valamilyen feltűnőbb, színes modellre van szükségünk. Az idei kollekciókban, kötött szoknyák esetében - is - a norvég minta megy leginkább, méghozzá leggyakrabban szürke vagy fekete alapon, fehérrel. Több üzletben is találtunk ilyen jellegű modelleket, végül egy viszonylag diszkrétebb, valamint egy explicitebb, szökkenő szarvasos darabot is kiválasztottunk. Színes kötött szoknyákkal sajnos csak elvétve kényeztetnek minket a hazánkban is elérhető ruhamárkák, így ha rábukkanunk néha egy-egy kedvünkre való darabra, örülhetünk. Akik viszont nem feltétlenül ragaszkodnak ahhoz, hogy a szoknyájuk vadiúj legyen, érdemes turkálókban is keresgélniük, ott ugyanis jó eséllyel találhatnak színes és mintás kötött szoknyákat egyaránt.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés