free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A kövérség és a szex nem kizáró ok - a pasiknál

Borsa         Címkék: elhízás, kishír, szex, tanulmány 10 hozzászólás

Míg az elhízott nők harminc százaléka egyáltalán nem él partnerkapcsolatban, addig a kövér pasik, erre fittyet hánynak. A kövérség és a szex nem kizáró ok, legalábbis a férfiaknál.

Kicsit megdöbbentem, amikor egy újabb tanulmányt böngészve, megint arra a konklúzióra kellett rájönnöm, hogy itt van megint egy nőket, férfiakat érintő frusztráció, amiből a pasik jönnek ki jobban. Nevezetesen arról van szó, hogy tízezer francia 18-69 év közötti férfit és nőt kérdeztek meg a szexuális szokásaikról, de kizárólag olyanokat, akiknek a testtömeg-indexe meghaladta a harmincat, tehát elhízottnak számítottak. Kaye Wellings professzor, aki részt vett a tanulmány elkészítésében, elmondta: "A nők sokkal toleránsabbak a pocakos férfiakkal, mint a pasik a dundi csajokkal".

Ezt támasztotta alá az eredmény is: harminc százalékkal kevesebb dundi nőnek van aktív szexuális élete, mint elhízott fickónak. Ha jobban a tanulmány mögé nézünk, rájöhetünk arra, amit a kutatók is megállapítottak, hogy a túlsúlyos csajok hajlamosabbak a depresszióra, az önértékelésük szinte nem mérhető, így nyilván ritkábban találnak partnerre. Mindazonáltal, hogy a férfiak pocakkal is bátran csábítanak, érdemes kihangsúlyozni, hogy a kövérség bizony zavart okozhat a potenciában, hiszen az elhízott emberek nagyobb esetben lesznek cukorbetegek, hajlamosabbak a mozgásszervi megbetegedésekre, a depresszió és a stressz sem kizárható, tehát ezek, mind-mind csökkenthetik a potenciát.  Továbbá azt is megállapították, hogy a túlsúlyos nők, akik mégis szexelnek, gyakrabban kényszerülnek abortálni a magzatukat, mint vékony nőtársaik, mert láthatólag kevésbé izgatja őket a születésszabályozás - védekezés -, hiszen többen úgy gondolják, hogy felesleges folyamatosan tablettát szedni, ha úgyis csak nagy ritkán jön össze valami.

Dr. Andrew McCullough klinikai docens, azt is kihangsúlyozta, hogy a kövérség, mint népbetegség súlyos pszichés és közegészségügyi problémát jelent, és bár azt hinnénk, hogy a zavar a szexualitásban, az agyvérzéshez, a szívrohamhoz képest elhanyagolható, viszont a megfelelő életminőséghez, valamint a boldogsághoz feltétlenül szükséges a társadalom nagy részének. Nos, még egy ok arra, hogy ránkcuppanjon a "tökéletes testet akarok" démona.  


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés