free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 külföldi online "ruhabolt"

Borsa         Címkék: bolt, divat, kirakat, online, üzlet 4 hozzászólás

Külföldről rendelni ma már semmivel sem rizikósabb vállalkozás, mint itthonról. Kiválasztottunk öt online üzletet, ahova érdemes benézni.

Néhány héttel ezelőtt a magyar online üzletek között válogattunk, most pedig a külföldi oldalak következnek, ahol szerencsére ma már nem kell elképesztő összegeket kifizetnünk azért, hogy a megrendelt ruha az ajtónk előtt landoljon. Persze még most is vannak olyan webshopok, ahol a szállítás kétszer annyiba kerül, mint maga a ruha, de ez a ritkább eset, az általunk összegyűjtött oldalakon pedig biztos nem kell erre 2000 forintnál többet áldoznunk.

Asos - www.asos.com

Az Asos nem egyszerűen egy webshop, hanem interaktív "divat-centrum" blogokkal, utcai divattal, tippekkel, tanácsokkal, fórumokkal, az angolul értőknek érdemes ellátogatniuk ide. Az általuk kínál ruhákat és kiegészítőket stylistok csapata válogatja ki, szerintünk nagyon jó ízléssel, rengeteg kincsre akadhat az, aki hajlandó végigrágni magát az információhalmon. Ráadásul most ingyen szállítanak a világ bármely pontjára a rendelés mennyiségétől függetlenül.

Topshop - www. topshop.com

A Topshop üzlethálózat története egészen 1964-ig nyúlik vissza, azóta számtalan boltjuk nyílt szerte Európában és 2000 óta a neten is rendelhetünk tőlük ruhák. Elsősorban válogatott dizájnerek ruháit árulják, de 2005-ben létrehozták a saját tervezésű Unique márkát is. A Topshop kínálatára a brit rockos extravagancia jellemző, Kate Moss-féle módon. A magyarországi szállításért 6 fontot számolnak fel.Mylabel - www.mylabel.co.uk

A Mylabel dizájner-üzletként és outletként is funkcionál, ami tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy folyamatosan vannak leárazások, ezeket a termékeket pedig a virtuális outlet-be helyezik, viszont így egész évben elég baráti kedvezményekkel vásárolhatunk ruhákat. Elég vegyes a kínálat, a romantikus masnis pillangós ruháktól kezdve a sportoson át a klasszikusig találunk itt mindenfélét, sőt, néha egészen furcsa dolgokat is, megéri kutakodni, ráadásul ingyenes a kiszállítás.

Miss Selfridge - www.missselfridge.com

A londoni Selfridges nevű üzletről sokan hallottak már, a Miss Selfridge ennek a "leszármazottja", célcsoportja eleinte kifejezetten a "Miss"-ek, azaz a tinédzserek voltak. Mára már sokkal szélesebb a kínálata, de továbbra is megtartotta fiatalos jellegét, rengeteg szoknyát és ruhát találunk, az egész paletta nagyon nőies és bájos. A kiszállításért 6 fontot kell fizetnünk.Forever 21 - www.forever21.com

A Forever 21 akár a Topshop amerikai megfelelőjének is nevezhető, hasonló rendszer alapján működik, a cég által kiválasztott dizájnerek termékei közül válogathat az, aki idetéved. A ruháik és kiegészítőik általában a nagyon trendi vonalat és az amerikai lezserséget képviselik, nem csak 21 évesek számára. Persze a legtöbb ruha fiatalos, de ugyanúgy megtalálhatók itt a hosszú, bő szárú nadrágok vagy decensebb ceruzaszoknyák is.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés