free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Külön alvó párok

Borsa         Címkék: együttélés, párkapcsolat, púder 13 hozzászólás

Amerikában izgalmas jelenség ütötte fel a fejét: a fiatal, összebútorozó, esetleg közös ingatlant vásárló, építtető párok, már az összeköltözésük előtt, külön hálószobát rendelnek.

A két híres mexikói művész - Frida Kahlo és Diego Rivera - tudhatott valamit, hiszen a legstabilabb házasságban éltek. Amikor egy riportnernő boldogságukról faggatta őket, a világhírű szerelmespár elmondta, mi a titkuk. Kiderült, hogy a külön hálószobán fekszik nyugodt alapokon a boldogságuk: két különálló stúdiólakást alakítottak ki közös házukban és egy híddal kötötték össze azt.2007-ből való a New York Times azon cikke, amely egy felmérés alapján, arra a következtetésre jutó belsőépítészeket szólaltatott meg, akik prognosztizálták, hogy Amerikában, 2015-ig a fiatal párok 60%-a vásárol és/vagy épített majd olyan közös otthont maguknak, amelyben két hálószoba lesz majd.

Hiába minden liberalizmus, szabadság, demokrácia, még a tengeren túl is aktívak azok a társadalmi elvárások, amelyek ezeket a párokat arra késztetik, hogy a külön hálószoba tényét eltitkolják a nyilvánosság elől. Nem mondják el a barátaiknak sőt, sok esetben még a családtagjaiknak sem. Ennek egyszerű oka van: a társadalom nagy része még mindig a szexet, a közvetlen testi kapcsolatot tartja a kapcsolatok alapkövének, amelyből ha hiányzik egy darab - azaz külön hálószobában tölti a pár az éjszakákat -, akkor ott valamilyen problémát feltételez.

Te el tudnád képzelni a szerelmi életedet úgy, hogy bár teljes harmóniában, de külön hálószobával rendelkezve éljétek a mindennapjaitokat? Elképzelhető, hogy megőrizhetjük szerelmünk titokzatosságát, ha nem tárunk fel mindent egymás előtt?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés