free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Milyen nevet adjunk a gyerekünknek?

Borsa         Címkék: gyerek, kishír, kultúrtripp, név 23 hozzászólás

A hírességek nyomában járva egyre több szülő ad különleges nevet a gyerekének. Minden tizedik azonban később megbánja a döntését.

A hollywoodi sztárok körében már régóta népszerű dolog furcsa neveket adni utódaiknak, elég ha Suri-ra, Nicole Richie kisfiára Sparrow-ra (Veréb), Nicole Kidman lányára Sunday-re (Vasárnap) vagy Gwyneth Paltrow kislányára, Apple-re (Alma) gondolunk, egy felmérés alapján azonban kiderült az egyediségre és különlegességre törekvő szülők gyakran megbánják döntésüket. Minden tizedik szülő más nevet adni gyermekének, ha újra választhatna, ezek fele pedig beismerte, elcsábították őket a névadási trendek. "Ezek a trendek azért is csalókák, mert eleinte érdekesnek tűnnek a felkapott nevek, később azonban túl sok újszülött viseli őket, a szülők pedig a gyermekorvosnál vagy az óvodában jönnek rá, hogy talán mégis rosszul választottak. Ez leginkább az elsőgyerekes szülőkkel fordul elő."Babaneveket ajánló weboldalak készítői szerint az is gyakori oka a későbbi elégedetlenségnek, ha a szülők mások tanácsaira hallgatnak saját szívük helyett. Ha a család nyomására az elhunyt nagymama nevét adják például gyermeküknek, ezt később sok szülő megbánja.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés