free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Milyen nevet adjunk a gyerekünknek?

Borsa         Címkék: gyerek, kishír, kultúrtripp, név 23 hozzászólás

A hírességek nyomában járva egyre több szülő ad különleges nevet a gyerekének. Minden tizedik azonban később megbánja a döntését.

A hollywoodi sztárok körében már régóta népszerű dolog furcsa neveket adni utódaiknak, elég ha Suri-ra, Nicole Richie kisfiára Sparrow-ra (Veréb), Nicole Kidman lányára Sunday-re (Vasárnap) vagy Gwyneth Paltrow kislányára, Apple-re (Alma) gondolunk, egy felmérés alapján azonban kiderült az egyediségre és különlegességre törekvő szülők gyakran megbánják döntésüket. Minden tizedik szülő más nevet adni gyermekének, ha újra választhatna, ezek fele pedig beismerte, elcsábították őket a névadási trendek. "Ezek a trendek azért is csalókák, mert eleinte érdekesnek tűnnek a felkapott nevek, később azonban túl sok újszülött viseli őket, a szülők pedig a gyermekorvosnál vagy az óvodában jönnek rá, hogy talán mégis rosszul választottak. Ez leginkább az elsőgyerekes szülőkkel fordul elő."Babaneveket ajánló weboldalak készítői szerint az is gyakori oka a későbbi elégedetlenségnek, ha a szülők mások tanácsaira hallgatnak saját szívük helyett. Ha a család nyomására az elhunyt nagymama nevét adják például gyermeküknek, ezt később sok szülő megbánja.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés