free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Feledhetetlen ruhaköltemények

Borsa         Címkék: divat, estélyi, kirakat, kishír, ruha 0 hozzászólás

Az elmúlt 90 év legfelejthetetlenebb ruhakölteményeit foglalja össze Hal Rubenstein könyve. Julia Roberts, Marilyn Monroe és Audrey Hepburn több ruhával is szerepel a listán.

Vérpiros selyem, arany gemkapcsok, fellibbenő szoknyák, sokaknak ezek ugranak be először, amikor a történelem legikonikusabb ruháiról van szó, az elismert divatszerkesztő, Hal Rubenstein pedig új könyvében számba vette a 100 legfelejthetetlenebb darabot. Az amerikai InStyle magazin munkatársa az utóbbi 90 év terméséből csemegézett, és elmondása szerint nem az volt a célja, hogy a legszebbeket, hanem hogy a legérdekesebbeket válassza ki. A listán filmes kosztümök (Julia Roberts vörös ruhája a Micsoda nőben), vörös-szőnyeges estélyik (Elizabeth Hurley gemkapcsos Versace-ja), sőt, TV-sorozat öltözékek is helyet kaptak (Sarah Jessica Parker mentazöld tüll-csodája a Szex és New York egyik záróepizódjában). A sorból persze a királyi családok tagjai sem maradhattak ki, Kate Middleton és Diana esküvői ruhája, valamint Grace, monacoi hercegnő a Hátsó ablak című filmben viselt koktélruhája is bekerült a top 100-ba.A Borsa kedvence az az Audrey Hepburn által viselt csipkecsoda, amit a My Fair Lady lóversenyjelenetéhez tervezett Cecil Beaton, illetve a Sabrinában viselt Givenchy, de az a vintage Valentino, amiben Julia Roberts átvette az Oscar-t is bekerült a top háromba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés