free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miért megy bordélyba?

Borsa         Címkék: bordély, férfi, kurva, szex 10 hozzászólás

Miért jár bordélyba, miért hív callgirlt a férfi? A vágyai és a valós szexuális élete között tátongó szakadékot akarja áthidalni. De miért van szakadék a kettő közt?

A fellációért sóvárgó olasz maffiózó prototípusa, aki számára a feleség tabu – hiszen a gyermekeit csókolja majd azzal a szájjal: így talán mégse… – nem kopik ki a kultúránkból. A prostituáltak szolgáltatásait igénybe vevő, majd emiatt letartóztatott amerikai férfiakkal végzett kutatások szerint a fizetős szex legfontosabb motívuma az orális élvezetekhez való könnyű hozzájutás. Míg a vaginális közösülést csak 55 százalékuk, addig a fellációt már 85 százalék kérte a konzumlányoktól. A vizsgálatvezetők arra a következtetésre jutottak, hogy a prostituáltakkal való együttlét az illegalitás izgalma, a kontrollpozíció gyakorlása, valamint érzelmi bevonódást nem igénylő, tisztán szexuális jellege és pótlék-mivolta mellett azért is vonzó, mert olyan szexpraktikák átélését is lehetővé teszi, amelyekre egyébként nem vagy alig volna lehetőség.

Szerelem vagy szórakozás

Minél inkább elfogadja egy férfi az állítást, hogy "a szex elsősorban a szórakozás egy formája" – szemben azzal, hogy "a szex az intimitás, a szerelem kifejezésének elsődleges eszköze" –, annál inkább hajlandó call girlökkel múlatni az időt. A félrelépés valószínűségét tovább növeli, ha a házastárs vagy a partner bizonyos szexuális szolgáltatásokat megtagad (vagy azért, mert azok számára nem nyújtanának örömet, sőt, undorodik is tőlük, vagy azért, mert egyszerűen nem is volna képes teljesíteni azokat. Ha például egy házas embernek az a kívánsága, hogy huszonéves férfiakkal hancúrozhasson, nyilvánvaló, hogy a felesége képtelen lesz kielégíteni a vágyait).Szexológusok felmérték, hogy mekkora különbségek állnak fenn az "adó" és a "kapó" felek között bizonyos szexuális gyakorlatok kedveltségét illetően (itt „normál” párokat, tehát nem prostituáltakat és az ügyfeleiket vizsgálták!). A fellációra mint a férfiaknak nyújtott szexuális szolgáltatásra például a nőknek csupán 17%-a mondta, hogy "élvezetes, csodálatos" élmény volt számára, amíg "végezte" – szemben a férfiak 62%-ával, akik szerint "nagyon izgalmas, fantasztikus" volt. Meglepőbb, hogy a nők orális kényeztetésének esetében jóval közelebb esnek egymáshoz a számok: a hölgyek érdekes módon csak 34%-ban találják "felemelőnek", ha a partner a nyelvével izgatja a csiklót és környékét, szemben a férfiak 29%-ával, akik azt állították, hogy "élvezik a barátnőjük szájjal történő kielégítését". A lényeg, hogy az anális közösülést, a csoportszexet, a közös maszturbációt és egyéb technikákat egybevetve a legnagyobb különbség bizony a felláció esetében mutatkozott. A férfiak legnagyobb része imádja, ha a partnernője szájjal kielégíti, a nők viszont inkább macerásnak, semmint izgalmasnak találják a műveletet.

A vágyak és a valóság közti különbség

A tanulság, legalábbis a tudósok szerint, hogy ha egy férfi nem kapja meg a hitvesi ágyban azt, ami számára a legnagyobb élvezetet nyújtaná – és ez valószínűleg legtöbb esetben a felláció! –, akkor megnő az esélye, hogy utcalányoknál keres vigasztalást. Úgy tűnik, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a nem fizetős szexben jóval gyakoribb a vaginális közösülés – mintha az együttlétnek ez a "legális" formája működne a szépen bélelt otthonban, és az extrákért kellene prostikhoz szaladgálni. Némiképp árnyalja a képet viszont, hogy az út szélén ácsorgó lányokkal lebonyolított "autós szex" során gyakoribb az orális közösülés – nyilván a helyhiány, kényelmi szempontok, satöbbi miatt –, míg a luxushölgyek és a call girlök az utcai munkásoknál jóval gyakrabban "szeretkeznek" hagyományosan. Vagyis ha igaz is az, hogy a férfiak az otthon bajosan kikönyöröghető pluszokért fizetnek, úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen indok – hiszen a házhoz rendelhető csajokkal, illetve azokkal, akikkel nem öt perc alatt kell "lezavarni" az aktust, hanem nyugodt körülmények között, egy biztonságos lakásban, nos, velük sokszor pont ugyanazt művelik, mint a „stabil nőikkel”, csak másképp.

"Tizenévesen megpróbáltam kurvázni, de nem jött össze – meséli a negyvenes Gábor. – Belenéztem a lány szemébe, és láttam az egész nyomorú életét. Lelohadtam, fizettem, hazaszaladtam. Később azonban, ahogy sokasodtak a gondjaim, úgy vágytam egyre erősebben arra, hogy valakivel a totális idegenséget éljem át. Hogy teljesen kikapcsoljak, és végre önmagamtól is megszabaduljak. Ha a feleségemmel vagyok, az egészen más: ott én magam ölelek magamhoz egy másik embert. Egy másik "valakit". De mit csináljak: a fizetős szexben épp az ellenkezője izgat, de nagyon. Hogy valaki más lehetek, egy érzéketlen, csak a testére koncentráló férfi.” Úgy tűnik tehát, hogy ha a nők bővítik is egy szerelmi viszonyon belül a számukra elfogadható szexuális praktikák palettáját – és belemennek az orális, anális vagy a többes szexbe is akár, csak hogy a férj ne lógjon le a térre –, az érzelmekre építő kapcsolaton belüli érzelemmentesség egyidejű megvalósítása már keményebb dió. Átvezet a szerepjátékok kérdéséhez, amivel a jövő héten foglalkozunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés