free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A "kézitáska-kutyusok" az utcára kerültek

Borsa         Címkék: kézitáska, kishír, kultúrtripp, kutya, parishilton 1 hozzászólás

Most a miniatűr kutyusok lettek a divatbolond nők áldozatai. Elkényeztetett és életképtelen ebek százai kényszerülnek az utcára.

A miniatűr kiskutyák lettek az emberek divathóbortjainak újabb áldozatai, a "táskakutya" mánia lecsengésével ugyanis sokan igyekeznek megszabadulni korábbi kedvenceiktől, így az állatmenhelyek csivaváktól, dakszliktól, pomerániai törpespiccektől és shih-tzuktól hangosak. Olyan sztárok indították el a hisztériát, mint Paris Hilton és híres kutyusa, Tinkerbell, Madonnát és Britney Spears-t is csivavával a hóna alatt kapták lencsevégre a fotósok, Eva Longoria pedig egy mopszli büszke tulajdonosa volt. Divatossá vált tehát mini ebet tartani, sokan azonban nem számoltak azzal, milyen felelősséget vállalnak egy élőlény befogadásával, a hóbort lecsengésével pedig elkényeztetett kutyusok százai kerülnek az utcára, jobb esetben a menhelyekre.Charlotte Peters, kutyatréner szerint nem is az a legnagyobb probléma, hogy az emberek visszaadják a kutyákat, hanem az, hogy ezek az ebek sosem tudnak majd beilleszkedni a többi kutya közé, olyan mértékben el lettek kényeztetve. A legtöbbjüket mindig kézben vitték, ezért nem hajlandóak sétálni, a pórázt még hírből sem ismerik, ha nem kapnak kellő figyelmet, akkor pedig hisztizni kezdenek. "Olyat is láttunk már, hogy egy nő úgy válogatott egy kisállat-kereskedésben, hogy a tükör előtt magához emelte a kutyusokat, hogy lássa melyik áll neki a legjobban. Nem ez a módja egy társ kiválasztásának..."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés