free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kutyaszagok, nem a bundából

Borsa         Címkék: eb, háziállat, kultúrtripp, kutya 2 hozzászólás

Akinek van kutyája, annak valószínűleg nem lesz ismeretlen az alant vázolt helyzet, akinek pedig nincs, annak most felnyitjuk a szemét. Kutyaszagok, nem a bundából.

Nem mindenki annyira szerencsés, hogy kertes házi kutyatartó lehessen, négylábú családtagja pedig egy focipályányi kert boldog tulajdonosa, aki kedvére futkározhat naphosszat. Ehelyett lakásban lakunk, sétáltatunk, tehát, amikor engedünk a szomorú, kérlelő kutyaszemeknek, felnyaláboljuk, ha menni kell, és bekapcsolódunk vele a tömegközlekedésbe.

Mivel autónk nincs, ülünk a buszon. Bámulunk ki a fejünkből, a kutya a lábunknál fekszik, szépen, nyugodtan, ahogy tanítottuk. Akár minden kerek is lehetne, de egyszer csak megérezzük azt a bizonyos, kompromittáló, illatnak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető bűzt. Idegesen körbepillantunk, fürkésszük az arcokat, de úgy tűnik, még biztonságban vagyunk.Ám fél perc sem telik bele, kedvencünk szellentése máris auraként ölel bennünket, majd lassan az egész utazóközönséget. Hirtelen csendbe burkolózik a busz, mindenki gyanús lesz. Nyugalmat erőltetve az arcunkra, kinézünk az ablakon, jelezve, nem, mi nem érzünk semmit, de késő. Kiszúrták a szagforrást, aki persze nem a kutya, mert őt senki sem látja. A szerencsétlen gazda viszi már megint el a balhét.

Kinyitják az ablakot, mi meg reménykedünk, hátha valaki a földet is megnyitja, legyen hová süllyednünk. Még átfut az agyunkon egy-két kósza mentő ötlet. Például sebtiben leszállhatnánk, de sokan vannak, vagy „jaj, Buksi, mit csináltál?” mondhatnánk, de elvetjük, szánalmas próbálkozás lenne csupán. Jobb híján imádkozunk: bárcsak a buszon mindenki kutyatartó lenne! Akkor megmenekülnénk, mert ezt a tipikus szagot csak ők ismerik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés