free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tuti kütyü csajoknak

Trapp Henci         Címkék: kirakat, kütyü, technika 1 hozzászólás

Mi nők is szeretjük az elektronikai dolgokat, főleg, ha segítségünkre vannak. Összegyűjtöttünk 5 kütyüt, amelyek csajfazonra igazítva is használhatóak és izgalmasak.

Amikor sok évvel ezelőtt eszeveszett iramban elkezdtek fejlődni a műszaki eszközök, sok-sok pasinak volt kedvére, és még több csaj szontyolodott el amiatt, hogy megint megjelent valami kütyü, aminek tanulmányozásával több időt tölt a szerelmünk, mint velünk. Nos, mára eljutottunk addig, hogy mi csajok is odavagyunk a technikás dolgokért. Ezekből szemezgetünk. 


USB nyaklánc 

Ez a memória tuti nem kopik el, hiszen kőkemény kristályból készült, méghozzá a nagy hírű Swarovskinak köszönhetően. Tárolhatod rajta a jegyzeteidet, kedvenc fotóidat, de még zenét is. Kapacitása 2 GB, ami egy átlagos USB-kulcsnak felel meg. 

Kvarclámpa

goLITE BLU elnevezésre hallgató fényforrás segítségével egész télen megkaphatjuk a kellő energiaforrást és nem kell kényszerűségből szénhidráthoz nyúlni. Néhány perc és már fel is töltődhetünk. A Philips fényterápiás készüléke alig kerül többe, mint egy középkategóriás okos telefon. 

Lépésszámláló

A Sportband elnevezésű, csuklóra csatolható digitális karpánt kijelzőjén láthatjuk, hogy mekkora távolságot futottunk/gyalogoltunk le, méri az időt, a pulzusunkat, az elégetett kalóriát, valóságos áldás tudatos edzéskor. Ráadásul egy honlapon még elemzést is kapunk az eredményeinkről, ha regisztrálunk. 
DJ szett

Még azt a sztereotípiát is megdönti az Eco-Friendly DJ Mixer, hogy DJ-k csak srácok lehetnek. Képzeljünk el egy házibulit, ahol ezzel a kis szettel megjelenünk, rácsatoljuk a zenelejátszónkat, majd skreccselünk, játszunk a hangokkal. Menő, nem? Az átkeveréseket azért nem árt gyakorolni fellépés előtt. 

Fényképező

Manapság természetesnek számít, hogy mindenki tulajdonában van képrögzítő, ha máshol nem, hát a telefonján. Ez a Polaroid PoGo mobil nyomtató, azonban azt is lehetővé teszi, hogy azonnal kiprinteljük a fotóinkat, és ne a telefonunk, pixeles, picike kijelzője fölött kelljen tömegeknek tornyosulni, ha meg akarunk mutatni egy klassz fényképet.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés