free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kylie Minogue úgy kifeszült, mint Madonna

Borsa         Címkék: botox, kishír, kylieminogue, púder 8 hozzászólás

Egy halálos kórból való kilábalást követően, Kylie Minogue jobban néz ki, mint 1985-ben. Persze, hogy a botox tehet erről is, de most utoljára - állítja az énekesnő.

Macskaszerű vonások, sima, feszes bőr - egy huszonéves csajnál természetes adottságok. No, de egy ötvenhez közeli, chemoterápián átesett nőnél? Pedig erről van szó, ugyanis Kylie nem a szuper géneknek, hanem a kemikáliáknak, pontosabban a botoxnak köszönheti feszes kis pofiját. Egyes vélemények szerint lassan hasonlóan eltorzulhat, mint Madonna. Reméljük testépítésben már nem akarja követni az ausztrál szépség a pop királynőt! Persze az törjön pálcát Kylie felett, aki egy ilyen durva betegséget követően, mint a rák, színpadi emberként nem akarja mielőbb eltüntetni a tumor elleni terápiának a nyomait. Az a rengeteg vegyszer, amelyet a kemo során befecskendezek az ember szervezetébe, nem csak a ráksejteket, de például a kötőszövetek sejtjeit is tönkreteszi. 

Kylie Minogue a Times magazinnak tett egy különösen mély vallomást a betegségéről, az azt követő felépüléséről, és ebben elmondta, hogy a mikrodermabrózist, és pílinget bárkinek csak javasolni tudja, de a vegyi anyagokat, mérgeket már nem, sőt kijelentette, hogy soha többé nem akar botoxot használni.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés