free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kylie Minogue úgy kifeszült, mint Madonna

Borsa         Címkék: botox, kishír, kylieminogue, púder 8 hozzászólás

Egy halálos kórból való kilábalást követően, Kylie Minogue jobban néz ki, mint 1985-ben. Persze, hogy a botox tehet erről is, de most utoljára - állítja az énekesnő.

Macskaszerű vonások, sima, feszes bőr - egy huszonéves csajnál természetes adottságok. No, de egy ötvenhez közeli, chemoterápián átesett nőnél? Pedig erről van szó, ugyanis Kylie nem a szuper géneknek, hanem a kemikáliáknak, pontosabban a botoxnak köszönheti feszes kis pofiját. Egyes vélemények szerint lassan hasonlóan eltorzulhat, mint Madonna. Reméljük testépítésben már nem akarja követni az ausztrál szépség a pop királynőt! Persze az törjön pálcát Kylie felett, aki egy ilyen durva betegséget követően, mint a rák, színpadi emberként nem akarja mielőbb eltüntetni a tumor elleni terápiának a nyomait. Az a rengeteg vegyszer, amelyet a kemo során befecskendezek az ember szervezetébe, nem csak a ráksejteket, de például a kötőszövetek sejtjeit is tönkreteszi. 

Kylie Minogue a Times magazinnak tett egy különösen mély vallomást a betegségéről, az azt követő felépüléséről, és ebben elmondta, hogy a mikrodermabrózist, és pílinget bárkinek csak javasolni tudja, de a vegyi anyagokat, mérgeket már nem, sőt kijelentette, hogy soha többé nem akar botoxot használni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés