free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Melyik Minogue-lány a szebb?

Borsa         Címkék: danniiminogue, divat, kirakat, kishír, kylieminogue 3 hozzászólás

Kylie Minogue áttetsző ruhában, Dannii pedig görögös estélyiben jelent meg a díjátadón. Kylie-t életműdíjjal jutalmazták.

Kylie Minogue sosem volt átlagos, már ami a divatot illeti, gyakran szerepelt a legjobban és a legrosszabbul öltözöttek listáján is, ha vörös szőnyeges eseményekről volt szó, most sem volt ez másképp. 40 felett a nők ritkán viselnek minit, pláne, ha elegáns öltözékről van szó, az idősebb Minogue testvérnek azonban sikerült stílusossá tenni azt a Sydney-ben rendezett ARIA Awards-on. Az ausztrál zenei élet legnagyobb eseményén Kylie-t életműdíjjal jutalmazták, amit ő egy fekete áttetsző ruhacsodában vett át. Az eseményre barátja, Andres Velencoso és testvére, Dannii is elkísérte az énekesnőt, aki egy visszafogottabb, görögös stílusú ruhában jelent meg, amit egy bronz övvel dobott fel.Mindkét Minogue-lány hozta a tőle megszokott eleganciát, egyértelműen ők voltak a gála legjobban öltözött hölgyei, már csak az a kérdés, kettejük közül ki volt a szebb.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés